INFORMATIEF GRATIS TELEFONISCH GESPREK OVER JOUW SITUATIE

Wanneer het tussen je hond en kinderen niet lekker loopt, is dat iets waar je je zorgen over kunt maken.

Je hoopt dat het vanzelf over gaat dat je hond blaft naar kinderen, of hen omver springt.  Misschien ben je zwanger en vraag je je af of jouw hond wel goed zal reageren op je baby.

Bij veel hondeneigenaren bestaat een taboe om toe geven dat hun hond niet altijd een grote kindervriend is. Zij vinden dat niet leuk of schamen zich zelfs een beetje. Ik begrijp dat, ik heb dat ook gehad.

Uit persoonlijke ervaring weet ik echter dat veel problemen tussen hond en kind erger worden als je er niets mee doet.

Dus hondenbezitters (met óf zonder eigen kinderen), met een vraag waar je meer informatie over wilt: meld je aan voor een vrijblijvend en gratis gesprek hond-kind-screeningsgesprek met één van onze kind-hond-professionals. 

Zij zijn door ons opgeleid zodat we weten dat ze kennis hebben over honden én over kinderen. 

Door het formulier hieronder even in te vullen, stuur ik je een e-mail met daarin een paar vragen. Op die manier kan ik goed inschatten wie je het beste kan helpen. 

Heb je een vraag over je hond en kinderen?  

Meld je dan nu aan voor een gratis telefonisch hond-kind gesprek (30 minuten).

In dit kind-hond-screeningsgesprek kijken we naar:

  • Wat is de aanleiding/ wat is het probleem
  • Wat is de 1-ste stap naar een oplossing.
  • Of en hoe we je hier bij kunnen helpen.

Wanneer je nu denkt: Ja dit is iets voor mij! Vul dan hieronder het formulier in en ik neem direct contact met je op. 

Ik zorg ervoor dat je in contact komt met een kind-hond-professional bij jou zo dicht mogelijk in de buurt. Deze gesprekken zijn kosteloos en vrijblijvend. 

Vul hier even je naam en e-mail in. 

Voornaam
E-mailadres
Ik ontvang ook graag je maandelijkse tips&trucs en technieken in de omgang met kinderen.                           

   Ik ga akkoord met het privacyreglement.
Lees hier ons privacyreglement

Ik had een hond-kind-screeningsgesprek met Dierbare Ontmoetingen. Duidelijk, praktisch, inspirerend en erg leerzaam! Heel concreet situaties besproken waarmee ik in het dagelijkse leven te maken krijg. Mooi hoe haar streven is om kinderen en honden veilig en gelukkig samen te laten leven, maar wel met respect voor het karakter van de hond. Ik vind het fijn dat de nadruk vooral ligt op wat ik als hondeneigenaar kan doen voor de veiligheid van kinderen thuis of in de buurt, maar ook ter bescherming van mijn hond. Een aanrader!’ 

Joke Brands

‘Wat me vooral aanspreekt in het contact is dat ze zeer doortastend is en tot de kern van het probleem komt. Het heeft ons erg bewust gemaakt van de gehele situatie en de invloed die we er zelf op hebben. Ik ben dankbaar voor de wijze waarop Dierbare Ontmoetingen ons geholpen heeft in de eerste stap van bewustwording en positieve verandering. Het is van belang voor ons, onze kinderen en onze hond Bram.’ Marlies Volmer