INFORMATIEF GRATIS TELEFONISCH GESPREK OVER JOUW SITUATIE

Wanneer het tussen je hond en kinderen niet lekker loopt, is dat iets waar je je zorgen over kunt maken.

Je hoopt dat het vanzelf over gaat dat je hond blaft naar kinderen, of hen omver springt.  Misschien ben je zwanger en vraag je je af of jouw hond wel goed zal reageren op je baby.

Bij veel hondeneigenaren bestaat een taboe om toe geven dat hun hond niet altijd een grote kindervriend is. Zij vinden dat niet leuk of schamen zich zelfs een beetje. Ik begrijp dat, ik heb dat ook gehad.

Uit persoonlijke ervaring weet ik echter dat veel problemen tussen hond en kind erger worden als je er niets mee doet.

Dus hondenbezitters (met óf zonder eigen kinderen), met een vraag waar je meer informatie over wilt: meld je aan voor een vrijblijvend en gratis gesprek hond-kind-screeningsgesprek.

Heb je een vraag over je hond en kinderen?  

Meld je dan nu aan voor een gratis telefonisch hond-kind gesprek (30 minuten).

In dit hond-kind screeningsgesprek:

  • Krijg je een eerste inventarisatie van de veiligheid tussen jouw hond en kinderen.
  • Ontvang je waardevol advies vanuit de gezinsdriehoek, waarbij je een tip krijgt voor je hond, het kind én voor jezelf.
  • Ontdek je je wat ik voor je kan betekenen zodat je de juiste stappen zet naar meer veiligheid en geluk.

Wanneer je nu denkt: Ja dit is iets voor mij! Vul dan hieronder het formulier in en ik neem direct contact met je op. 

Ik zorg ervoor dat je in contact komt met een kind-hond-professional bij jou zo dicht mogelijk in de buurt. Doordat je eerst even contact met mij hebt kan ik goed inschatten wie je het beste kan helpen.

Neem even contact met me op 

Voornaam
E-mailadres
Ik ontvang ook graag je maandelijkse hond-kind adviezen, waarmee ik zelf aan de slag kan.                                                 Ik ga akkoord met het privacyreglement.
Lees hier ons privacyreglement

Ik had een hond-kind-screeningsgesprek met Cindy. Duidelijk, praktisch, inspirerend en erg leerzaam! Heel concreet situaties besproken waarmee ik in het dagelijkse leven te maken krijg. Mooi hoe haar streven is om kinderen en honden veilig en gelukkig samen te laten leven, maar wel met respect voor het karakter van de hond. Ik vind het fijn dat de nadruk vooral ligt op wat ik als hondeneigenaar kan doen voor de veiligheid van kinderen thuis of in de buurt, maar ook ter bescherming van mijn hond. Een aanrader!’ Joke Brands

Joke Brands

‘Wat me vooral aanspreekt in het contact met Cindy, is dat ze zeer doortastend is en tot de kern van het probleem komt. Het heeft ons erg bewust gemaakt van de gehele situatie en de invloed die we er zelf op hebben. Ik ben dankbaar voor de wijze waarop Cindy ons geholpen heeft in de eerste stap van bewustwording en positieve verandering. Het is van belang voor ons, onze kinderen en onze Bram.’ Marlies Volmer