TRAIN OUDERS ÉN KINDEREN MET MEER EFFECT
(ZODAT HOND EN KIND, VEILIG ÉN GELUKKIG ZIJN)

Werk jij met honden? En hoor je ook regelmatig van jouw klanten:

“Mijn hond is zo lief, die doet geen vlieg kwaad, laat staan dat hij ooit een kind zal bijten”.

In 2016 gaven 40 hondenprofessionals antwoord op mijn vraag wat zij het moeilijkst vinden in de begeleiding van hun klanten, hun honden én hun kinderen.

Op #1 staat het probleem dat ouders hun kind te weinig aansturen in de omgang met hun hond. Kinderen die continue over de grens heen gaan  van de hond, gevaarlijke dingen doen of de hond te weinig rust gunnen.

MIJN MISSIE

Het is mijn missie is om het hoge aantal bijtincidenten naar kinderen omlaag te brengen. En dat lukt. Uit heel Nederland en België heb ik klanten die dit net zo belangrijk vinden als ik. Maar mijn tijd is beperkt.

Daarom heb ik besloten om mijn kennis en ervaring over te brengen op andere hondenprofessionals zodat zij het ook weer kunnen delen. Inmiddels zijn we gestart met het opleiden van de 3-de groep kind-hond-professionals.

Hieronder kun je lezen hoe het programma is opgebouwd en vind je een uitnodiging om met mij in gesprek te komen.

Want om echt te kunnen beoordelen of mijn programma bij je past en of je er maximaal profijt van kunt hebben, maak ik graag tijd voor jou voor een vrijblijvend gesprek. In dit gesprek noem ik ook de data en de prijzen. Er is sprake van een doorlopend programma, zodat je iedere maand in kunt stappen en het moment uit kiest wat het beste bij jou past.

Wanneer je eerst iets meer over mij en mijn werk wil weten, kun je jezelf ook aanmelden voor de maandelijkse video’s of artikelen vol kinderinspiratie speciaal voor de hondenprofessional.

GEEF ALTIJD ADVIES VANUIT DE GEZINSDRIEHOEK

Voorkom de fout dat je als hondenprofessional alleen kijkt naar wat de hond nodig heeft.

Betrek altijd het kind, maar ook de ouder. Wanneer je dat niet doet, is de kans groot dat jouw advies in de vuilnisbak terecht komt. Er is een enorme vraag naar om met kinderen te werken en de ouders te begeleiden, maar daar heb je ook meer kennis voor nodig, verdieping én lef.

6 Maanden PROGRAMMA

Na het volgen van dit programma:

 • Train je ouders en hun kinderen op een gestructureerde manier waarbij je altijd werkt vanuit de gezinsdriehoek.
  (Zodat jouw klanten niet langer jouw advies in de wind slaan, maar je juist waarderen voor zo’n goed advies waar iedereen iets mee kan).
 • Kun je duidelijk bepalen of het veilig is tussen hond en kind of dat je moet doorverwijzen en/of een privé training aan moet bieden.
  (Je hebt duidelijke criteria waarmee je bepaalt hoe groot de kans is dat de hond in de toekomst het kind zal verwonden.Je voorkomt hiermee bijtincidenten, en je draagt bij aan een goede relatie tussen ouder, kind en hond.)
 • Weet je wat je kunt verwachten van een kind van 2,4, en 7 jaar als het aankomt op het trainen van een hond.
  (Zodat je kinderen een rol kunt geven die ze willen en aankunnen.En de ouders merken dat je naast hondenkennis, óók over kinderkennis beschikt).
 • Welk advies je jouw zwangere klant geeft, zodat de hond goed wordt voorbereid en de klant zich geen zorgen hoeft te maken.
  (Waarbij je afscheid neemt van bakerpraatjes en een duidelijk script hebt over het goed en veilig laten verlopen van de 1-ste ontmoeting tussen hond en baby).
 • Heb je een super leuk en waardevol hond-kind lespakket ontvangen.
  (Niet langer de standaard oefeningen, maar opdrachten en inzichten voor het kind waarmee jij jezelf onderscheidt.)

Deelname aan het 6 maanden programma voor de professional omvat:

 • 4 Live dagen
  De live dagen zijn op een mooie locatie in Bosschenhoofd, op 20 km. afstand tot Breda en 10 km. afstand tot Roosendaal. Tijdens de live dagen worden theorie en oefeningen afgewisseld met elkaar in een fijn tempo, zodat je zo effectief mogelijk kunt leren. Je ontvangt handige handouts en checklisten die het programma ondersteunen.
 • Wanneer je dit programma volgt, komen er geen extra kosten bij, het is ‘all-in’.
  Dit wil zeggen, inclusief lunches, dranken, tussendoortjes, alle materialen zoals de readers en gebruik van het online leerplatform.
  Tijdens de trainingsdagen hoef jij je nergens zorgen om te maken, ik heb alles voor je geregeld zodat jij je volledig kan richten op de training zelf!
 • 8 Q&A’s
  Tijdens jouw werk loop je tegen allerlei situaties aan. In een online groepscoaching deel je die situaties met mij en met collega’s en krijg je meteen feedback en tips. Zo blijf je leren, ook buiten de live dagen.
 • 2 VIP coachings (telefonisch)
  Ik werk met jou een uur 1-op-1 aan jouw persoonlijke doelen.
 • Toegang tot de Dierbare Ontmoetingen online academie
  Toegang tot de online academie waarin je 6 maanden lang belangrijke info kunt vinden, video’s kunt bekijken en scripts voor eigen gebruik kunt downloaden.

Wanneer je meer wil weten over de financiële investering en de lesdata, schrijf je dan in voor een vrijblijvend gesprek in het formulier hieronder.

Ik spreek je erg graag om te horen wat jouw leerwensen zijn en op welke manier dit aansluit bij het hond-kind programma.

Meld je aan voor een gesprek en/of blog

Voornaam
E-mailadres
Ik meld me aan voor een gesprek
Ik ontvang ook graag je maandelijkse hond-kind adviezen, waarmee ik zelf aan de slag kan.
Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacyreglement