TRAIN OUDERS ÉN KINDEREN MET MEER EFFECT
(ZODAT HOND EN KIND, VEILIG ÉN GELUKKIG ZIJN)

 

Werk jij met honden? En hoor je ook regelmatig van jouw klanten:

“Mijn hond is zo lief, die doet geen vlieg kwaad, laat staan dat hij ooit een kind zal bijten”.

Een tijd terug gaven 40 hondenprofessionals antwoord op mijn vraag
wat zij het moeilijkst vinden in de begeleiding van hun klanten, hun honden én hun kinderen.

Op #1 staat het probleem dat ouders hun kind te weinig aansturen in de omgang met hun hond.
Kinderen die regelmatig over de grens heen gaan  van de hond, gevaarlijke dingen doen of de hond te weinig rust gunnen.

Sinds januari 2019 bieden we binnen Dierbare ontmoetingen een 2-jarig programma tot Kind-Hond Professional.

Dit programma is ook per half jaar af te nemen.

Zie hieronder op deze pagina een voorbeeld van een half jaar programma. 

MIJN MISSIE

Het is mijn missie om het hoge aantal bijtincidenten naar kinderen omlaag te brengen. En dat lukt. Uit heel Nederland en België heb ik klanten die dit net zo belangrijk vinden als ik. Maar mijn tijd is beperkt.

Daarom heb ik besloten om mijn kennis en ervaring over te brengen op andere hondenprofessionals zodat zij het ook weer kunnen delen. Inmiddels zijn we gestart met het opleiden van de 3-de groep kind-hond-professionals.

Hieronder kun je lezen hoe het 6 maanden programma is opgebouwd én vind je een uitnodiging om met mij in gesprek te komen.

Want ik vind het super leuk om je te spreken, interessant om te horen wat jou bezig houdt en wat jij wil leren. In dit gesprek noem ik ook de data en de prijzen.

Er is sprake van een doorlopend programma, zodat je iedere maand in kunt stappen en het moment uit kiest dat het beste bij jou past.

Wanneer je eerst iets meer over mij en mijn werk wil weten, kun je je ook aanmelden voor de maandelijkse video’s of artikelen vol kindertips speciaal voor de hondenprofessional.

GEEF ALTIJD ADVIES VANUIT DE GEZINSDRIEHOEK

Maak niet de fout dat je als hondenprofessional alleen kijkt naar wat de hond nodig heeft.

Betrek altijd het kind, maar ook de ouder. Wanneer je dat niet doet, is de kans groot dat jouw advies in de vuilnisbak terecht komt. Er is een enorme vraag naar om met kinderen te werken en de ouders te begeleiden, maar daar heb je ook meer kennis voor nodig, verdieping én lef.

Zes Maanden PROGRAMMA

Na het volgen van dit programma:

 • Train je ouders en hun kinderen op een gestructureerde manier waarbij je altijd werkt vanuit de gezinsdriehoek.
  (Zodat jouw klanten niet langer jouw advies in de wind slaan, maar je juist waarderen voor zo’n goed advies waar iedereen iets mee kan).

 

 • Kun je duidelijk bepalen of het veilig is tussen hond en kind of dat je moet doorverwijzen en/of een privé training aan moet bieden.
  (Je hebt duidelijke criteria waarmee je bepaalt hoe groot de kans is dat de hond in de toekomst het kind zal verwonden. Je voorkomt hiermee bijtincidenten, en je draagt bij aan een goede relatie tussen ouder, kind en hond.)

 

 • Weet je wat je kunt verwachten van een kind van twee, veir, en zeven jaar als het aankomt op het trainen van een hond.
  (Zodat je kinderen een rol kunt geven die ze willen en aankunnen.En de ouders merken dat je naast hondenkennis, óók over kinderkennis beschikt).

 

 • Weet je welk advies je jouw zwangere klant geeft, zodat de hond goed wordt voorbereid en de klant zich geen zorgen hoeft te maken.
  (Waarbij je afscheid neemt van bakerpraatjes en een duidelijk script hebt over het goed en veilig laten verlopen van de eerste ontmoeting tussen hond en baby).

 

 • Heb je een super leuk en waardevol hond-kind lespakket ontvangen.
  (Niet langer de standaard oefeningen, maar opdrachten en inzichten voor het kind waarmee jij jezelf onderscheidt.)

Deelname aan het zes maanden programma voor de professional omvat:

 • Live dagen
  Iedere 6 weken heb jij een live dag op een mooie locatie in Bosschenhoofd, op 20 km. afstand tot Breda en 10 km. afstand van Roosendaal. Tijdens de live dagen worden theorie en oefeningen afgewisseld met elkaar in een fijn tempo, zodat je zo effectief mogelijk kunt leren. Je ontvangt handige handouts en checklisten die het programma ondersteunen.
 • Wanneer je dit programma volgt, komen er geen extra kosten bij, het is ‘all-in’.
  Dit wil zeggen, inclusief lunches, dranken, tussendoortjes, alle materialen zoals de readers en gebruik van het online leerplatform.
  Tijdens de trainingsdagen hoef jij je nergens zorgen om te maken, ik heb alles voor je geregeld zodat jij je volledig kan richten op de training zelf!
 • Acht Q&A’s
  Tijdens jouw werk loop je tegen allerlei situaties aan. In een online groepscoaching deel je die situaties met mij en met collega’s en krijg je meteen feedback en tips. Zo blijf je leren, ook buiten de live dagen.
 • Twee VIP coachings (telefonisch)
  Ik werk met jou individueel aan jouw persoonlijke doelen.
 • Toegang tot de Dierbare Ontmoetingen online academie
  Toegang tot de online academie waar je zes maanden lang belangrijke info kunt vinden, video’s kunt bekijken en scripts voor eigen gebruik kunt downloaden.

Wanneer je meer wil weten over de financiële investering en de lesdata, schrijf je dan in voor een spar- gesprek in het formulier hieronder.

In een half uurtje tijd nemen we jouw vragen door. We onderzoeken wat het je op kan leveren om meer met kinderen te werken en wat je daarvoor nodig hebt. 

Wanneer ik je daar kan bij helpen vertel ik je graag iets over de kind-hond-programma’s voor hondenprofessionals. 

Uiteraard vrijblijvend en kosteloos. 

Ik spreek je graag!

Ja, ik wil graag even sparren

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.