OVER CINDY

Als jeugdhulpverlener werkte ik met honderden kinderen en hun papa’s en mama’s om ervoor te zorgen dat het weer gezellig werd thuis. Naast dit werk studeerde ik in 2010 af als hondengedragstherapeut.
Ik werd een gedragstherapeut met een specialisatie in de relatie tussen hond en kind: een hondengedragstherapeut met een ‘Nanny-expertise’. Ik merkte dat dit hondeneigenaren ontzettend aansprak. Ik wist kinderen te betrekken bij de hond op een manier die leuk en veilig was, zonder dat je de hele tijd streng hoefde te zijn.
Met grote regelmaat kwam ik ook bij gezinnen met een ‘bijter’ in huis. Honden die een kind hadden gebeten en daarom naar het asiel moesten of zelfs geëuthanaseerd werden.

Vreselijk vond ik dat, maar wat kon ik er aan doen? De ommekeer kwam toen mijn eigen hond uitviel naar een kind. Ik verloor al het vertrouwen in mijn hond en hield krampachtig kinderen op afstand. Wat had ik fout gedaan? En hoe kon ik voorkomen dat het ooit nog eens zou gebeuren?

Wanneer je wil lezen hoe ik het zelf heb aangepakt en hoe ik mijn klanten hierbij help nodig je uit om mijn gratis Ebook te lezen.

E book


De 5 stappen naar maximale veiligheid

In het kort, ik heb 5 hond-kind vaardigheden ontwikkelt waarbij ik je leer hoe je jouw hond traint én hoe je daar kinderen bij betrekt.

Het resultaat: je hond en kind, veilig en gelukkig! Zodat jij kunt genieten van allebei.