Het Ultieme Webinar Voor Iedere Hondenprofessional!

 

Honden zijn onderdeel van ons leven, en we willen niets liever dan dat ze veilig en gelukkig zijn in ons gezin. Maar het samenleven van ondeugende kinderen en honden brengt uitdagingen met zich mee. Dat is waar jij als professional ook regelmatig tegenaan zult lopen. Ondeugende kinderen zijn leuk tot het gevaarlijk wordt…

Helaas zijn bijtincidenten geen zeldzaamheid, met jaarlijks ongeveer 75.000 kinderen die door honden worden gebeten. Het precieze getal doet er niet zo toe, wanneer jij  één incident kunt voorkomen in je bedrijf, onder je klanten of in je gezin is dat van onschatbare waarde.

Als hondenprofessional voel je je vaak enorm verantwoordelijk dat het goed loopt. Daarom hebben we dit unieke en exclusieve webinar ontwikkeld voor hondenprofessionals Eerste Hulp Bij Ondeugende Kind-Hond Vragen.

BESTEL NU JOUW WEBINAR!

BOOST JE KLANTENBELEVING 

Als hondenprofessional is groei cruciaal, en dat begint met het
aantrekken en behouden van klanten.

Een uitzonderlijke klantbeleving is de sleutel tot succes. Eigenaren verlangen niet alleen deskundigheid, maar ook een persoonlijke en zorgzame benadering rondom hun kind en hond. Dat is precies waarin dit Webinar je helpt en concrete taal geeft voor de eigenaren maar ook voor de ondeugende vragen van kind en hond 😉

Er is niets fijners dan dat ze een professional treffen zoals jij die om kan gaan met ondeugende vragen en gedrag van hun kind in combinatie met de hond. Zodat ze leren wat ze kunnen doen om het speels maar veilig te laten verlopen.


WAT KUN JE VERWACHTEN?
Dit Webinar biedt niet alleen waardevolle inzichten en praktische tips om gezinnen te helpen een harmonieuze omgeving te creëren voor zowel kinderen als honden, maar ook:

  • Leer je gezinnen realistische verwachtingen te laten hebben bij het kiezen van een hond.
  • Vind je verdieping in hoe je de eerste ontmoeting tussen hond en kind soepel kunt laten verlopen.
  • Ontdek je een scala aan leuke en veilige spelletjes tussen kinderen en honden.
  • Krijg je een super handige Quick test om de veiligheid van hond en kind in te schatten.
  • Leer je effectief om te gaan met druk gedrag van kinderen die de rust van de hond verstoren plus taal om dit speels bij te sturen.


Dit Webinar is nieuw 

Dus wil je van deze kersverse kans genieten schrijf je dan in. Het is speciaal voor jou gecreëerd, omdat we jouw kennis en expertise willen verrijken. Ons doel is om jou nog wijzer te maken in het aangaan van een goede klantrelatie. Zodat je gezinnen optimaal kunt adviseren en zo een fijne gezinssituatie kunt creëren en bijtincidenten kunt helpen voorkomen. Niet alleen door het bieden van praktische tips maar ook met concrete taal die je kunt inzetten tijdens je klantencontact.

Oh ja, nog even praktisch:

  • Je hebt een jaar lang toegang tot het Webinar zodat je het zo vaak als je wilt, opnieuw en opnieuw kunt bekijken. 
  • Je kunt je antwoorden downloaden via een werkboek zodat je daar altijd op terug kunt pakken.
  • Natuurlijk zorgen we voor een certificaat zodat je kunt aantonen dat je met verve ondeugende vragen kunt beantwoorden 😉.


MIS DEZE UNIEKE KANS NIET!

 

Ontvang kindertips, communicatie technieken en letterlijk taal 💬 die je. naar je klant kunt overbrengen! Samen werken we aan geluk en plezier in gezinssituaties! Namens alle honden en kinderen, dank je wel!

Ik leer graag bij, en SCHRIJF me IN!

DELEN
Heb jij een vriend, familielid of collega die ook geïnteresseerd zou zijn in deze webinar, deel dan even de link door op één van de knoppen te klikken! 

Dierbare Ontmoetingen is de specialist in de Nederlandse hondenwereld op het kind-hond gebied

DO geeft strategieën, tips en frameworks om het beleid van je hondenschool vorm te geven op het kind-hond gebied.

Vandaag heeft Cindy van Dorst ons meer vorm helpen geven aan de bovenstaande punten (en nog veel meer nuttige suggesties).

Als hondenschool of privétrainer, wordt het tijd dat we allemaal speciaal-voor-kinderen gerichte producten oprichten. DO kan je hierin helpen met een programma, manifestaties, en lezingen.

DO is echt een aanrader: kennis, empathie, management know-how.

Hondenschool OhMyDog
Ik schrijf me in!

HEB JE NOG EEN VRAAG?
Dat kan altijd. Mocht je ergens over twijfelen of iets niet begrijpen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen je maar al te graag verder. 

Stuur je vraag naar: support@dierbareontmoetingen.nl.

Ik wil mijn eigen hondenbedrijf (uit)bouwen

Ben je op zoek naar een programma wat je van A tot Z helpt om van je passie voor dieren je werk te maken? Dan ben je welkom in onze Impact programma waarin je deel uit zult maken van het dierbare ontmoetingen netwerk en toegang hebt tot alle kennis en kunde om je bedrijf uit te bouwen!

Wordt een pro in het werken met je passie! Leer precies welke stappen je dient te zetten om er een goede boterham mee te verdienen.

Of je nu een gedragstherapeut, hondenmasseur, of iemand bent die kinderen helpt via honden, het exclusieve en gestructureerde Impact Programma staat klaar om je te helpen bij iedere stap.

Klik voor meer informatie om je bedrijf (uit) te bouwen.