MISSIE

Het is onze missie om het hoge aantal bijtincidenten naar kinderen omlaag te brengen.

Om zoveel mogelijk eigenaren te bereiken hebben we in 2017 besloten om deze kennis en ervaring ook over te brengen op andere hondenprofessionals zodat ook zij het weer kunnen delen met hun klanten.

Op die manier verspreidt de kennis zich sneller en bereiken we met zijn allen meer eigenaren, kinderen en honden waarvoor we iets kunnen betekenen.

Daarvoor hebben speciale programma’s voor eigenaren ontwikkelt die je vind onder ons AANBOD op deze site. Maar hebben we ook speciale programma’s ontwikkelt voor hondenprofessionals.

Heb je vragen rondom je hond, in combinatie met kinderen? Stel je vraag dan aan ons of aan één van onze Hond-Kind professionals bij jou in de buurt. Dat kan door op de knop onder aan deze pagina te klikken.

Wanneer je eerst meer info wilt kun je je ook aanmelden voor de maandelijkse blogs en vlogs of het e-book, via de knop GRATIS.

Wees welkom om zoveel mogelijk informatie op te doen op onze site er staat veel gratis info voor je klaar omdat we willen dat iedereen er zijn voordeel mee kan doen. 

Ohmydog hondenschool

Dierbare Ontmoetingen zijn de specialisten in de Nederlandse hondenwereld op het kind-hond gebied.

Heb je een vraag over je (klein)kind en je hond?  

Meld je dan nu even aan voor een gratis telefonisch kind-hond-screeningsgesprek met één van onze kind-hond-professionals.

Klik even op de button hiernaast en laat je naam en e-mail adres achter dan nemen we contact met je op.