Dierbare Ontmoetingen in de media.

 

Ik wil gratis tips en blogs toegestuurd krijgen

Hier vind je gepubliceerde artikelen in o.a. Onze Hond, Dier & Vriend, LosVast en op TV & Radio.

 

Op deze pagina vind je artikelen die we speciaal maakten om onze missie uit te dragen. Maar daarnaast trekken we ook samen op met anderen die onze missie ondersteunen. 

Zo vind je hieronder een interview van de moeder van Robin. Haar kindje is doodgebeten door de hond van schoonouders tijdens het oppassen. 

In samenspraak met haar delen we het fragment hieronder waarin ze samen met Dierbare Ontmoetingen een lans breekt voor meer veiligheid tussen kind en hond. 

Luister naar de tips en mogelijkheden die besproken worden door haar advocaat en de directrice van de dierenbescherming via onderstaande link.

https://www.nporadio1.nl/fragmenten/de-nieuws-bv/db255db9-437a-4351-ba7a-3f10bb63cf28/2022-03-17-wat-is-er-nodig-om-bijtincidenten-van-honden-terug-te-dringen

 

Het Jeugdjournaal bericht over honden, kinderen en het voorkomen
van bijtincidenten

Ontdek meer over honden, kinderen en het voorkomen van bijtincidenten door te kijken naar het Jeugdjournaal bericht van 7 september.

Klik hier om de uitzending te bekijken.

Wil je iedere maand gratis een gratis tip, video of artikel over kind & hond in je postvak ontvangen.  Schrijf je dan hieronder even in. Je kunt je ook altijd weer uitschrijven. 

Ja, ik wil graag de tips en blogs