Om zoveel mogelijk mensen te inspireren en bijtincidenten te voorkomen spreek ik op lezingen/workshops/trainingen: 

  • Over kind en hond
  • Hoe je met je passie inkomsten kunt verdienen. 
  • Professionalisering binnen de hondenbranche

Zoek je iemand om je event of lezing uit te dragen? Iemand die boeiend kan vertellen en het publiek kan betrekken op een respectvolle en open manier. Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden of klik op de knop hieronder om even contact te hebben.

ik wil graag contact over Cindy als spreker

Hier een impressie tijdens de kind-hond-manifestatie.

 

 

De afgelopen jaren heb ik enorm veel hondenprofessionals gesproken over hun ervaring met honden en kinderen en het opbouwen van hun bedrijf.

Super leuk vind ik dat, want iedereen heeft een eigen expertise met honden, maar ook heeft iedereen een specifieke vraag.

Wil jij ook een keertje met mij sparren over je werk als honden professional?  

In een half uurtje tijd nemen we je vragen door.

En kan ik je mogelijk een advies geven én wanneer je het interessant vindt vertel ik je graag iets over onze programma’s. Vrijblijvend en inspirerend.

Ja, ik wil graag even sparren

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Adelheid van Put – Kc. Flevoland

Tijdens de lezing over kinderen en honden vond ik het schokkend te horen dat veel ouders in de buurt zijn als het (bijt)incident plaats vindt. Toch is het ook weer heel menselijk.

Een valkuil waar ik als ervaren instructeur makkelijk in loop, is dat ik vergeet dat veel zaken omtrent honden voor mijzelf als vanzelfsprekend zijn geworden. 

Ik vond hetgeen wat je vertelde heel verhelderend, vooral  over de bewustwording dat ouders vaak geen idee hebben wat te doen wanneer het om honden en kinderen gaat.

Ik hoop met behulp van jouw voorbeelden en oplossingen enkele cursisten te kunnen bereiken en daardoor vervelende incidenten tussen honden en kinderen te voorkomen.

Petra Senteur – Kynologisch instructeur bij de Nederlandse jagersvereniging

Voor mijn CKI punten ben ik altijd op zoek naar bijscholingen waar ik in de praktijk ook iets mee kan. De lezing Kind-Hond is mij zeer goed bevallen, mede door de wijze waarop deze werd gepresenteerd.

Duidelijk, met veel enthousiasme en goed onderbouwd.

De 10-secondenboodschap heb ik al gebruikt en niet alleen als KI, maar ook in mijn werk als activiteitenbegeleidster. De gezinsdriehoek is heel logisch, maar zal nog wel wat oefening vergen. Maar daar hebben we wel veel tips voor gekregen.

Ik werk alleen met eigenaren van jachthonden, ik hoor niet veel over bijtincidenten. Door deze lezing zal ik bij mijn cursisten hier toch meer aandacht voor vragen.

Ik vind deze lezing een aanrader! Heel hartelijk dank.

Anke Janssen/ Hondenschool Vorden

Ik kwam naar de lezing over kinderen en honden omdat ik nieuwsgierig was naar nieuwe inzichten en methodes. Ik vind dat je het verplicht bent om jezelf te blijven ontwikkelen, aan jezelf en aan je cursisten.

Wat mij bij is gebleven dat ik het bijzonder plezierig vond om naar Cindy te luisteren. Ik voelde me veilig om een mening te geven  ze was positief en motiverend.

Wat me is bijgebleven is de 10-seconden boodschap en dat ik meer mag weten van kinderen hun leerprocessen. Al met al een leuke leerzame middag.

Julie Hellinx Hondenprofessional

Leuk, wéér bijgeleerd over kind en hond.

Weer top gebracht Cindy! Wat ik meeneem van vandaag: Lezingen ivm kind-hond op scholen. 

Ohmydog Hondenschool

Dierbare Ontmoetingen zijn de specialisten in de Nederlandse hondenwereld op het kind-hond gebied. Ze geeft strategieën, tips en frameworks om het beleid van je hondenschool vorm te geven.