Dit programma zit super krachtig én snel in elkaar.

Wil je direct en zelfstandig aan de slag, dan is dit precies voor jou.

 

IMPACT online is het programma van Dierbare Ontmoetingen, waarin we ondernemers binnen de hondenbranche helpen met alle aspecten die komen kijken bij het trainen van honden en kinderen in gezinnen én het opzetten van een financieel gezond bedrijf.

Je kent ons mogelijk van ‘de kinderen en de honden’, maar in onze programma’s bieden we veel meer. Wij hebben namelijk 2 missies:

 1. Het terugdringen van (bijt)incidenten naar kinderen
 2. Het versterken van professionalisering in de hondenprofessional.

De IMPACT die wij kunnen maken in het leven van een kind, een hond, een eigenaar is enorm.

Maar we zullen zelf die change mogen inzetten, zelf die verandering teweeg gaan brengen.

Dat is ook precies de reden dat we je in onze programma’s heel veel tools en advies geven over het opzetten van je business. En dan specifiek een business in de hondenbranche.

Want wat heb je aan je hondenkennis als je er niet voldoende mee naar buiten kunt komen. Als je een toffe training hebt, maar het niet verkocht krijgt? Dan heeft geen ‘hond’ er iets aan ;-).

          

 

Daarom hebben we naast ons huidig VIP programma, een krachtig online programma ontwikkelt waarin we onze beste strategieën met je delen over het vergroten van je impact én het opzetten van een financieel gezond bedrijf. Maar je krijgt meer, wekelijks kun je jouw vraag aan ons stellen in een online group coachcall.

Met het Impact online programma hoef je niet weg van thuis of van je bedrijf. Geen reistijd of files en je werkt precies wanneer jij dat wilt. Zo kun je alles optimaal inpassen in je werk én in je privé leven. 

Van alle hondenprofessionals die bij ons een programma hebben gevolgd heeft 84,2% een nieuw aanbod opgebouwd én zijn ze anders gaan werken. Hierdoor helpen ze meer klanten, tegen een goede prijs en zijn zij professioneler gaan werken. 

Hieronder lees je álles over het IMPACT online programma.

We houden van eenvoud. Daarom hebben we 3 varianten gemaakt en kun je ons programma volgen in een 2 jaar, 1 jaar of een Half jaar.

 

2 jaar programma

 

Hiermee krijg je 2 jaar onze hulp en ondersteuning om van je passie je geld te maken.

 

 

1 Jaar programma

 

Hiermee krijg je 1 jaar onze hulp en ondersteuning om van je passie geld te maken

 

 

 

Half jaar programma

 

Hiermee krijg je een half jaar onze hulp en ondersteuning om van je passie geld te maken.

 

 

In alledrie de programma’s krijg je toegang tot alle modulen.

Dit betekent dat je tot exact dezelfde kennis & technieken toegang krijgt, voor welke periode je ook kiest. Dus even veel waarde.

Je kiest dus zelf hoe lang je toegang wilt tot alles; de academie en de wekelijkse group coaching calls. De keuze is aan jou.

Maar wanneer je weet dat je echt die ondernemer wilt worden binnen de hondenbranche, adviseren we je zeker om het 2-jarig programma af te nemen, want echte ontwikkeling vraagt commitment. Maar is dat voor nu een stap te ver? Stroom dan in op het 1-jarig of het half jaar programma. Er bestaat de mogelijkheid om door te stromen. Het overgrote deel wat we bieden komt ook terug in het VIP programma

Het grootste verschil met dit IMPACT Online programma is dat je hierin geheel online en zelfstandiger aan de slag gaat. Je hebt daarbovenop elke week (of de vakanties na) een online group coachingcall waarin je al je vragen kunt stellen. Zo kun je altijd vooruit.

OhmyDog school

Dierbare Ontmoetingen zijn specialist in de Nederlandse hondenwereld op het kind-hond gebied. DO geeft strategieën, tips en frameworks om het beleid van je hondenbedrijf vorm te geven.

 1. Hoe biedt je duidelijkheid over jouw kind-hond beleid tijdens ‘gewone’ groepscursussen?
 2. Kinderen van welke leeftijden kan je verwelkomen voor een speciaal voor kinderen gerichte kind-hond cursus?
 3. Wordt het echt van je, als hondenschool, verwacht dat je op de kinderen past terwijl de ouders de les volgen?
 4. Hoe voorkom je dat de kinderen de les verstoren omdat ze er te jong voor zijn? Hoe voorkom je dat de kinderen de pups afleiden/opwinden, en dat de ouders met verdeelde aandacht de les moeten volgen?
 5. Hoe zorg je ervoor dat dit onderwerp prioriteit krijgt binnen een management team? 

Vandaag heeft Cindy van Dorst, ons meer vorm helpen geven aan de bovenstaande punten (en nog veel meer nuttige suggesties). Als hondenschool of privétrainer, wordt het tijd dat we allemaal speciaal-voor-kinderen gerichte producten oprichten.

DO kan je hierin helpen met unieke programma’s, manifestaties, en lezingen. DO is echt een aanrader: kennis, empathie, management know-how.

 

Of je nu start als instructeur of als gedragstherapeut werkt, of je nu jezelf wilt specialiseren in kinderen of niet, alles wat we delen is toe te passen op jouw specifiek aanbod. Maar omdat wij staan voor het terugdringen van bijtincidenten naar kinderen nemen we het werken met honden in gezinnen als uitgangspunt voor de vele unieke voorbeelden. 

Dit komt allemaal samen in het Impact online programma. Hierin onthullen we exact de stappen om succesvol te worden binnen de hondenbranche. 

Wat je precies ontvangt in het Impact online programma én met welke resultaten lees je hieronder. 

 

Alle scripts, video’s en audio’s staan voor je klaar op de gloednieuwe Dierbare Ontmoetingen academie.

 Hiertoe heb je 24/7 toegang, zodat je kunt werken wanneer jij wil.

 • Ontvang alles wat je nodig hebt om jouw aanbod op de kaart te zetten.
 • Werk met onze kant en klare scripts & copy paste templates waarmee je binnen 6 maanden jouw nieuw aanbod in de markt zet.
 • Krijg de formules, technieken en strategieën die stuk voor stuk impact maken om (bijt)incidenten te voorkomen.
 • Ontdek hoe je in waardevolle programma’s je beste werk levert en er de juiste prijs voor vraagt.
 • Weet exact wat de meest belangrijke stappen zijn om succesvol te worden binnen de hondenbranche.
 • Krijg meer bezoekers naar je website waardoor je maandelijkse meer klanten kunt helpen en je omzet stijgt. 
 • Ontdek hoe je sympathieke marketing toepast waardoor je een relatie opbouwt met je klanten.

 

Groei snel en slim door de impact van onze wekelijkse online group coach calls:

Wanneer je in de online academie werkt ontdek je nieuwe en effectieve technieken. Om er echt heel goed in te worden stimuleren we je om ze direct te gaan toepassen. Want het gaat er niet om WAT je allemaal weet. Het gaat erom dat je het ook echt toepast.

Wanneer je vragen hebt, jouw idee wil toetsen, óf een steuntje in de rug nodig hebt, dan kan dat in jouw online group coach calls. Leer daarnaast sneller en slimmer door de vragen van collega’s.

Kun je er een keer niet bij zijn? Geen probleem, dan ontvang je de replay en kijk je wanneer het je goed uitkomt. 

 

Even iets persoonlijker…

Ik heb zelf jarenlang geworsteld om binnen de hondenbranche een goed inkomen te kunnen verdienen, dus ik weet precies hoe het is. Het langdurige vele werken, passie voor je werk, maar niet altijd het werk kunnen leveren wat je voor ogen hebt. Veel uren draaien tegen een te laag tarief en dus geldstress. 

Jarenlang werkte ik op  basis van uurtje factuurtje met mijn klanten, terwijl ik er zo naar verlangde om langer met eigenaren te werken, zodat ik echt impact kon maken. Ik probeerde van alles, tot ik besloot om de allerbeste businesscoach in te huren.

Ik gaf mijn laatste spaargeld uit en ik krijg het nog warm als ik eraan denk. De allerbeste keuze ooit. Binnen een paar maanden had ik mijn investering van duizenden euro’s terugverdiend en maakte ik de belangrijkste keuzes: Het roer ging om.

Alles wat ik leerde heb ik specifiek omgezet naar onze hondenbranche zodat je het beste van twee werelden krijgt. 

Inmiddels heb ik een gezond financieel bedrijf en deel ik mijn kennis en ervaring heel graag met jou. 

Ik help je om ervoor te zorgen dat ook jij langdurig impact kunt maken én met je passie goed je geld verdient. 

Wil jij ook echt impact maken en genieten van je vrijheid als ondernemer zodat je die trainingen kunt geven die echt bij je passen? Dan geef ik je in ons nieuwste programma; IMPACT Online alle tips, tools en ondersteuning die je nodig hebt om in vrijheid je bedrijf te runnen.

 

Ik heb van jou tijdens het programma vooral geleerd: kijken en vragen zonder oordelen, maar zoeken naar een passende manier van veranderen waarbij iedereen gehoord wordt en waar iedereen ( volwassene/kind/hond) beter van wordt. Een continue leerproces.

 

 

 

Gonnie Blitz / Blitze Honden en Blitze kinderen

Ik ben enorm trots op het feit dat ik als eerste in Nederland Kinderworkshops gegeven heb zonder de aanwezigheid van honden. Dit leek de ouders allereerst ietwat vreemd (het ging toch juist om de hond?), maar de resultaten waren fantastisch. Kinderen gingen na vier weken met een flinke dosis kennis en als expert over hun eigen hond naar huis.

 

Elisa Torlentino / Hondencollege

Ik vond het bewust maken van mensen dat werkwijze, gewoonten en gedragingen door de tijd heen veranderen erg mooi.

En dan de koppeling die gelegd werd met de huidige manier van trainen van honden.

Dit is zo mooi om mee te nemen in mijn gesprekken met klanten. 

 

Marjolein Lamers / Hondenprofessional

Waar ben jij bij geholpen?

Er is veel en mooi werk te doen binnen onze branche en we staan op een kantelpunt. Er liggen momenteel zoveel kansen maar de meeste mensen zien ze niet. En dat terwijl er zoveel hulpvragen van klanten ontstaan. De nieuwste ontwikkelingen geven je alle vrijheid als je ze voor je laat werken!

We hebben al veel hondenprofessionals geholpen om hun bedrijf op te bouwen. En we gaan jou hier ook graag mee helpen als je dat wilt.

Dit programma past perfect bij je als je:

 • Boordevol ideeën zit, maar er niet toe komt om ze uit te werken.
 • Een kwalitatief goed kind-hond aanbod op de kaart wil zetten.
 • Graag langer met een klant wil werken voor beter resultaat.
 • Niet goed weet hoe je klanten langdurig klant laat blijven.
 • Je soms onzeker bent over de kwaliteit van je trajecten
 • Je het lastig vindt om goed je prijs te bepalen
 • Je ontzettend veel en afwisselend werk hebt maar meer in vaste programma’s zou willen werken.
 • Online wil werken en hiermee reistijd bespaart, zodat er tijd en energie overblijft voor het uitwerken van goede ideeën.

      1.  We focussen op wat WERKT en vermijden de middelmaat…

   2.  Bij ons draait ALLES om IMPACT en blijvende resultaten…

Dit programma is niet geschikt voor je als…

 • je vindt dat het probleem bij de klanten ligt of bij de concurrentie
 • je op dit moment persoonlijke problemen hebt die al jouw aandacht vragen
 • geen kans ziet om iedere week minstens een dagdeel AAN je bedrijf te werken i.p.v erin.
 • een serieuze hekel hebt aan de computer en daar niet mee wilt werken
 • je moeilijk kunt openstellen voor feedback

We willen alleen dat je meedoet aan het programma als jij ook heel zeker voelt dat je echt een nieuwe stap wilt zetten.

Het is heel jammer van ons beider investering en inspanning als de kans van slagen niet maximaal is.

 

Kies voor dit programma als:

 • je open staat voor nieuwe ontwikkelingen (veel van wat je leert is niet “gangbaar”)…
 • je denkt in mogelijkheden i.p.v. moeilijkheden…
 • je “wakker” bent voor nieuwe mogelijkheden…
 • Je “coachable” bent
 • Je dit ECHT graag wil…

Wat jij gaat ontdekken:

Bij casussen die we uitleggen nemen we voorbeelden vanuit het werken in gezinnen. Maar alles wat je leert binnen dit programma is óók toe te passen op andere diensten binnen je bedrijf. Hieronder een greep van de resultaten die je kunt bereiken.

We bieden jou naast kant en klare scripts onze: 

 • Hocus-pocus-focus methode
 • Succesvol communiceren vanuit de gezinsdriehoek
 • Unieke (en enige in zijn soort) kindertraining
 • Dé omzet formule voor vrijheid en zekerheid
 • Aanpak ‘Woef= Babyproof’ voor zwangere hondeneigenaren
 • Het mooiste script om te verkopen
 • De 10 gouden regels in het praten met kinderen
 • De impactcirkel zodat je ontdekt wat je waard bent en welke prijs je vraagt
 • Dierbare Ontmoetingen archief aan leuke en makkelijke kinderinterventies
 • Cindy’s schrijftips voor iedere blog of video die je uit brengt
 • Draaiboek vol inzichten en beelden in het werken met kinderen (0-8 jaar)
 • Domino-effect voor sympathieke marketing
 • Toegang tot ons archief aan kinderinterventies
 • De gouden vragen bij het pareren van bezwaren
 • Gepast NEE zeggen zonder de klant geheel te verliezen
 • En nog veel meer…

Je doet het zelf maar niet alleen:

Tijdens deze stappen bieden we je alle informatie op de online academie én online coaching zodat jij je bedrijf kunt opbouwen. Dat doen we via teksten, video’s, oefeningen én online coach calls waarin je feedback en antwoord krijgt op je vragen. 

Ik werk nu met programma’s, een jaar geleden had ik niet kunnen denken dat dit zo bij mij zou passen. Eerst was ik misschien wat terughoudend omdat ik niet goed wist wat de klanten ervan zouden vinden.

Maar mijn mindset is anders ten opzichte van vorig jaar. Dit zie je duidelijk terug in mijn website. Vorig jaar was het de website van de hondenschool, training, opvoeding, speurwerk enzovoort.

Wanneer je de website nu bekijkt zie je niet enkel meer de “hondentrainer” maar vooral mijn expertise met gezinnen.

Daar ben ik super blij mee en tevreden over.

 

Jan Dirk / Hondenschool WinWin

Ik heb het aflossen van theorie en interactie subliem gevonden.

Zo bleef de aandacht er goed bij! Kijk uit naar de volgende les.

Sandra Oexman / Kwispelcollege

Omdat we het alle hondenprofessionals in Nederland en België gunnen om met hun passie hun geld te verdienen hebben we dit IMPACT online programma ontwikkeld. Zo hoef je niet weg van thuis of van je bedrijf en kun je alles optimaal inpassen in je werk en privé.

Van alle hondenprofessionals die een programma hebben gevolgd heeft 84,2% een nieuw aanbod opgebouwd en zijn zij anders gaan werken. Waardoor ze meer klanten helpen, een goede prijs vragen en werken op een manier die IMPACT maakt.

2 jaar programma

Hiermee krijg je 2 jaar onze hulp en ondersteuning om van je passie je geld te maken.

 

JA, IK SCHRIJF ME IN

En investeer in 1x 6000 En investeer in 3x 2030

 

Excl. 21% btw

1 Jaar programma

Hiermee krijg je een 1 jaar onze hulp en ondersteuning om van je passie geld te maken

 

JA, IK SCHRIJF ME IN

En investeer in 1 x 3000 En investeer in 3 x 1030

 

Excl. 21% btw.

Half jaar programma

Hiermee krijg je een half jaar onze hulp en ondersteuning om van je passie geld te maken.

 

JA, IK SCHRIJF ME IN

EN investeer IN 1x 1500 En investeer in 3x 530

 

Excl. 21% btw.

Wil je een kijkje in de online academie?

Klik dan even op onderstaande video voor een indruk uit een Kind-Hond module.

 

Hoe gaan we te werk:

Je kunt starten vanaf 1 april 2020 of op ieder moment daarna. 

Zolang het maar binnen 6 maanden is nadat je jouw bestelling hebt gedaan. Je schrijft je in met het programma van jouw keuze.  

Nadat jij je bestelling hebt afgerond, ontvang je direct bericht van ons in je postvak. 

Tot snel in ons Impact online programma!

Heb je na het lezen van alle info over ons programma een specifieke vraag, schrijf je dan hieronder even in voor een spar-gesprek. In een half uurtje tijd nemen we vrijblijvend al je vragen door.

Weet je genoeg? Schrijf je dan direct in door één van de programma’s te kiezen.

We kijken er naar uit met je te werken!

Dierbare groet,

Yvonne & Cindy