STUDENT IMPACT ONLINE & HONDENPROFESSIONAL – Dominique Verschuren

Hondenschool aan huis!
Ik geef één op één begeleidingen voor hondeneigenaren die gemotiveerd met hun 4-voeter aan de slag willen. 
Ik noem deze begeleiding ‘hondenschool aan huis’. Bij het verzorgen van trainingen in de eigen, huiselijke omgeving, heb ik meestal met het hele gezin te maken. 
 
Klanten willen graag dat hun kinderen bij de opvoeding en training van een pup of volwassen hond betrokken worden. 
Ik maak mijn lesstof zo begrijpelijk en boeiend mogelijk voor kinderen. Maar hoe goed ik het ook probeer, vaak merk ik toch dat ik kinderen niet echt goed kan bereiken. Graag zou ik handvaten krijgen hoe ik het beste communiceer met kinderen maar ook met ouders in relatie tot kind en hond.
Om bovenstaande redenen heb ik mij ingeschreven voor het Impact programma van Dierbare Ontmoetingen. Door het volgen van deze training hoop ik dat mijn trainingen nog beter gaan slagen. 
Ik wil ouders èn kinderen op een veilige, respectvolle en vooral speelse manier begeleiden in het samenzijn met hun hond. Het eindresultaat: kinderen kijken net zo naar mijn lessen uit als hun ouders. Ik heb er in ieder geval veel zin in!
Met vriendelijke groet, 
Dominique Verschuren
Hondenbureau Samba – SAmen in BAlans https://www.hondenbureausamba.nl
Dominique haalt meer uit honden en kinderen. Hierboven lees je waarom ze besloot te starten met het Impact Online programma.
Dit is het programma waarin we ondernemers binnen de hondenbranche helpen met alle aspecten die komen kijken in het veilig en gelukkig samenleven met honden in gezinnen, én het opzetten van een financieel gezond bedrijf.
De rode draad daarin is om knettergoed te communiceren met kinderen zodat kinderen echt betrokken worden.
Wil je als gezin écht geholpen worden aan huis? Dan weet je Dominique te vinden!