Ja, ik wil graag even sparren

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Zullen we een keertje sparren?

In een half uurtje tijd nemen we je vragen door. En kan ik je mogelijk een advies geven én wanneer je het interessant vindt vertel ik je graag iets over onze programma’s. Inspirerend en vrijblijvend. 

De afgelopen jaren heb ik enorm veel hondenprofessionals gesproken over hun ervaringen die ze hebben met honden en gezinnen en het opbouwen van hun bedrijf. Super leuk vind ik dat, want iedereen heeft een eigen  expertise met honden, maar ook heeft iedereen een specifieke vraag.

Hieronder een greep uit spar-gesprekken die ik had:

  • ‘Hoe bouw ik een online hondenprogramma?’ Marian (k.i.)
  • ‘Ik wil heel graag iets met kinderen doen binnen de hondenschool maar weet niet goed waar te beginnen?’  Lia (k.i).
  • ‘Hoe kan ik mijn passie met honden zo uitvoeren dat ik er op de lange termijn ook een goede boterham mee kan verdienen?: Rossane (k.i.)
  • ‘Ik voel me zo onhandig in het contact met kinderen. Ik heb zelf geen kinderen, wie ben ik nu om daar advies over te geven?’  Gijs (K.G.T)
  • ‘Mijn bedrijf loopt goed maar iedere keer als de telefoon gaat denk ik; Waar moet ik de tijd vandaan halen?’ José (k.i)
  • ‘Ik voel me enorm bekwaam als het gaat om honden maar zodra een kind het probleem geeft heb ik het idee dat ik achterhaalde adviezen geef.’ Mary (kgt-er)
  • ‘Sinds een jaar geef ik kind & hond trainingen maar ik ben er mee gestopt. Ik had niet het idee dat de kinderen er echt iets aan hadden. Toch zou ik graag iets meer willen dan hersenwerk en kunstjes maar ik weet niet goed wat.’  Anne (k.i).

Herkenbaar? 

Toen ik in 2014 ontslag nam uit een goed betaalde baan en me specialiseerde in de relatie tussen kind en hond verklaarde iedereen me voor gek. Ik was erg onzeker en wist niet waar het naar toe zou leiden. Maar ik voelde zoveel passie, dat ik wist dat dit me zou redden.

Inmiddels heb ik er mijn handen vol aan en ben ik full time ondernemer. Dierbare Ontmoetingen is zo aan het groeien, dat Yvonne, mijn vriendin en ik nu samen het bedrijf runnen.  

Sinds we andere kind-hond professionals opleiden spreek ik veel collega’s die meer willen met kinderen en/óf bezig zijn met het uitbouwen van hun bedrijf.

Het aantal gezinnen met honden groeit en de vraag naar hondenprofessionals neemt alleen maar toe.  Veel professionals weten veel over honden maar minder over hoe je hier een bloeiend bedrijf in opbouwt of ze overwegen een kind-hond aanbod aan te bieden.

Heb je vragen of wil je eens sparren? Dan nodig ik je van harte uit. 

Ja, ik wil graag even sparren

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Wil je gebruik maken van een gratis spar-gesprek?

Laat hierboven even je naam en e-mail adres achter, dan stuur ik je een uitnodiging naar mijn online agenda. Zo kun je zelf een afspraak inplannen op een moment dat het je goed uitkomt.

Ik kijk er naar uit je te spreken. 

Dierbare groet, Cindy

Mocht je een andere hondenprofessional kennen voor wie dit spar-gesprek interessant is? Stuur deze pagina dan gerust door via deze link