STUDENT IMPACT Online & HONDENPROFESSIONAL – Alessandra Pohl

“Een halfjaar geleden zag ik op Facebook een post voorbij komen over het gratis 23 doorbraken webinar.

Dit interesseerde mij enorm en na het volgen van de webinar was ik overtuigd: Dierbare Ontmoetingen had content klaarstaan waar ik meer over wilde weten, om zo m’n hondenbedrijf beter uit te werken.

Nu een halfjaar verder kan ik dit bevestigen dat dit heeft gewerkt! Alle content wordt op een super toffe manier gegeven en je kunt er op je eigen tempo het allerbeste van maken.

Iets niet helemaal begrepen? Lees het gewoon nog eens of bespreek het in een impact call!

Ik vond het heel fijn dit allemaal te doen.

Ik raad het iedereen aan om dit programma te doen. Al lijkt het je in het begin een ver van je bed show, het wordt allemaal duidelijk en je groeit erdoor als persoon. Je leert zoveel bij!

Ook al heb ik marketing gestudeerd, de business module was zeer leerrijk en bevatte allerlei tips die mijn werkleven zoveel makkelijker maakte!”

Super om van Alessandra te horen natuurlijk, daar doen we het voor!

Onze missie is het voorkomen van (bijt)incidenten tussen hond en kind. En hoe meer hondenprofessionals dit meenemen in hun werk, hoe beter dit is voor de honden en kinderen!

Iedere professional die daar vragen over heeft helpen we graag verder.

We bieden gratis informatie op onze website tot complete programma’s voor het werken met hond en kind én tot het opzetten van een gezond bedrijf in de hondenbranche. Klik hier om even door de mogelijkheden te surfen: https://dierbareontmoetingen.nl/hondenprofessional/

P.s. Hieronder vind je nog enkele manieren waarop we je mogelijk verder kunnen helpen. Kijk maar eens of er iets voor je tussen zit.

* In mijn gratis ’23 doorbraken’ webinar deel ik mijn grootste (financiële) fouten, maar ook mijn belangrijkste doorbraken met je. Ook als het aankomt op online werken. Zodat jij ze niet hoeft te maken.
Klik HIER voor ons eerstvolgende gratis Webinar

* We krijgen veel vragen rondom het werken met kinderen maar nog meer over hoe je je bedrijf kunt uitbouwen. Wanneer je nu niet goed weet hoe te starten of je wilt eens over je carrière sparren, dan nodigen we je van harte uit voor een gratis telefonisch SPAR-GESPREK.
In dit gesprek neem ik 3 waardevolle punten met je door zodat je een 1ste stap kunt zetten.

 

Klik hier voor meer info over het online programma