STUDENT IMPACT Online & HONDENPROFESSIONAL Esther Hagenbeek

🐕‍🦺 💰Met je passie voor honden goed je geld verdienen?!

In ons Impact programma speciaal voor hondenprofessionals ontdek je hoe je een gezond bedrijf (uit)bouwt in de hondenbranche.

Je ontdekt hoe Impact, Omzet en Vrijheid hand in hand kunnen gaan.

Het is een hybride programma bom vol kennis, oefeningen, tips en templates. Maar het meest unieke is dat je  iedere week de mogelijkheid hebt om je vragen te stellen in de Impact call.

Esther Hagenbeek van Chienscosmopolites (https://www.chienscosmopolites.fr/) vertelt op het einde van haar programma wat ze van de wekelijkse Impact calls vond.

Mocht het niet lukken om de video af te spelen, klik dan hier om de video te bekijken: https://vimeo.com/667212483/955734ae18

Je doet het zelf maar niet alleen.

Tijdens het impact programma bieden we je alle informatie op de online academie én online coachcalls zodat jij je bedrijf kunt opbouwen. Dat doen we via teksten, video’s, oefeningen én de wekelijkse calls waarin je feedback en antwoord krijgt op je vragen.

Van alle hondenprofessionals die deelnamen aan 1 van onze programma’s heeft 94% een nieuw aanbod opgebouwd. De professionals zijn anders gaan werken, waardoor ze meer klanten helpen, een goede prijs vragen en werken op een manier die IMPACT maakt.

Er is veel verandert afgelopen jaren, en mogelijk ben jij zelf ook toe aan verandering? Overweeg je een carrière switch? Of wil je 100% voor je passie met dieren gaan?

Klik dan HIER voor meer info. https://dierbareontmoetingen.nl/hondenprofessional/impact-programma-vip-met-je-passie-voor-honden-je-geld-verdienen/