Ben jij gedragstherapeut, heb je een hondenschool of begeleid je een puppyklas? Kom je daar ook situaties tegen tussen honden en kinderen, die mogelijk tot gevaarlijke situaties zouden kunnen lijden? Of werk je met eigenaren van hoog risico honden, en weet je niet precies wat te doen om het veilig te houden tussen kind en hond? 

Je vindt hier een groot aantal informatieve blogs en video’s die specifiek over dit onderwerp gaan, en we blijven er bijna maandelijks nieuwe aan toevoegen. Heb je interesse in dit onderwerp? Meld je dan aan voor de gratis blogs & vlogs en blijf geïnformeerd. 

 

 

Ja, ik ontvang graag de blogs & vlogs

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

 

kind-hond-programma voor hondenprofessionals

Wil je meer weten en mogelijk het kind-hond programma voor hondenprofessionals volgen? 
Plan dan even een gesprek met me in.

Voornaam
E-mailadres
Ik meld me aan voor een gesprek
Ik meld me aan voor de blog