Ben jij gedragstherapeut, heb je een hondenschool of begeleid je een puppyklas? Kom je daar ook situaties tegen tussen honden en kinderen, die mogelijk tot gevaarlijke situaties zouden kunnen lijden? Of werk je met eigenaren van hoge risico honden, en weet je niet precies wat de juiste tactieken zijn om de contacten in veilige banen te leiden?

Je vindt hier een groot aantal informatieve blogs en video’s die specifiek over dit onderwerp gaan, en we blijven er bijna maandelijks nieuwe aan toevoegen. Heb je interesse in dit onderwerp? Meld je dan aan voor de gratis info en blijf geïnformeerd. Wil je als hond-kind-professional aan het werk en weten wat het programma je op kan leveren? Klik dan op de onderstaande button.

hond-kind-programma voor hondenprofessionals

Ja! Ik wil de hond-kind blogs voor de hondenprofessional ontvangen

Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Ik ontvang ook graag je maandelijkse hond-kind adviezen, waarmee ik zelf aan de slag kan.
Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacyreglement

Wil je nog meer weten en mogelijk het hond-kind programma volgen? 
Vraag dan een gesprek aan met Cindy, de expert op dit gebied.

Voornaam
E-mailadres
Ik meld me aan voor een gesprek
Ik meld me aan voor de blog