DIERBARE-ONTMOETING

Hondeneigenaren help je niet met een lapmiddel, maar met een structurele oplossing

Er is maar één manier om verantwoord geld te verdienen: het structureel oplossen van het probleem van de hondeigenaar. Zo maak je het leven van hond, eigenaar en betrokken kinderen waardevoller. Bied daarom een oplossing en geen lapmiddel.

Toch willen onze klanten liefst een lapmiddel, een quick fix, want dat zijn ze gewend. Dan moet je sterk in je schoenen staan om daarin niet mee te gaan. In 2014 kon ik dat (nog) niet en leverde Quick Fix maar werd er doodongelukkig van. Tot ik leerde werken met het Signature System en vastberaden NEE zei tegen de Quick Fix.

Hieronder vind je wat het werken met een Signature System betekent en ik geef ook een tip, zodat je kunt starten.

Wil je hier echt goed in worden, overweeg dan om samen met ons jouw Signature System te ontwikkelen en stuur een e-mail naar info@dierbareontmoetingen.nl, dan nodig ik je uit voor een vrijblijvend telefonisch spar-gesprek.

Wil je nog meer tips in mijn gratis 23 Doorbraken webinar? schrijf je HIER in:

Hieronder leg ik uit wat het je kan opleveren om te werken via een Signature System, zodat je geen Quick Fix nodig hebt.

In ons programma leren wij de deelnemers om via zeven stappen te werken aan hun Signature System.

Je wil een unieke methode hebben om problemen tussen honden en hun eigenaren op te lossen, een waar je volledig achter staat en die zo goed is dat je er jouw handtekening onder durft te zetten.

Een Signature System is een stappensysteem van jouw manier om problemen op te lossen, met ruimte voor maatwerk. Het is jouw visie en het beschrijft de volgorde en de verschillende werkvormen, passend bij de vraag en de oplossing.

  • Het heeft veel voordelen, maar het zorgt er i.i.g. voor dat je
  • niet steeds opnieuw het wiel uit hoeft te vinden (zodat je tijd bespaart),
  • je jouw expertise laat zien (en klanten jouw hogere prijs goed begrijpen),
  • onderscheidend werkt t.o.v. concurenten (en dat is aantrekkelijk).

Als je nu denkt: ik werk intuïtief, ik heb geen methode, dan durf ik te zeggen dat dit niet waar is.

Trek er maar eens een middag voor uit om uit te zoeken wat je altijd doet in het contact met een klant, of bij ieder consult, dan ontdek je dat jij ook via een methode werkt. Je hebt het alleen nooit vastgelegd.

De belangrijkste vraag die ik altijd stel aan onze deelnemers is:

Signature System vraag 1:
Wat zouden eigenaren, hun (klein)kinderen en hun honden allemaal moeten weten, kunnen, begrijpen, inzien en voelen zodat het probleem structureel opgelost wordt.

Wanneer je dat duidelijk hebt, heb je een goede basis om door te gaan. Denk goed door, neem er de tijd voor. Vervolgens leg je de volgorde vast waarin jouw klanten dit precies aangeleerd krijgen.

Onze deelnemers zijn fan van het werken in een Sygnature System.

Hun reacties:

“Een signature system geeft zoveel duidelijkheid, voor mij en voor de klant. Het voorkomt dat ik 1000 keer het (zelfde) wiel uit hoef te vinden” Jonie Frencken, Hond&Gezin

“Ik werk al een tijdje met een signature system, hierdoor kan ik beter de waarde bepalen.” – Elisa Torlentino, Hondencollege

“Ik ben overgestapt van begeleiding op basis van uurtje factuurtje naar een aanbod in programma’s. Ik vind dit een enorme vooruitgang waardoor ik gezinnen echt verder kan helpen.”– Jan Dirk van Helten, Hondenschool WinWin.

Eerlijk is eerlijk: het is even een klus, maar daarna heb je een Signature System dat jaren voor je kan werken.

Bonus Tip: probeer zoveel mogelijk informatie online over te dragen. Het bespaart je veel tijd en je klanten vinden het heerlijk om zelf het moment te kiezen waarop zij iets kunnen leren of oefenen.
Succes…

Dierbare Groet
Cindy

P.S

Hieronder vind je een paar manieren waarop we je verder kunnen helpen. Kijk eens of er iets voor je bij zit.

Wanneer je niet goed weet hoe te starten of als je over je carrière wil praten, nodig ik je van harte uit voor een gratis telefonisch spar-gesprek.

Kijk even hier: https://dierbareontmoetingen.nl/hondenprofessional/spar-gesprek/

Ook kun je meedoen aan mijn gratis 23 Doorbraken webinar, waarin ik mijn grootste fouten, maar vooral belangrijkste doorbraken en inzichten met je deel:

Via deze link schrijf kun je je nu nog inschrijven: https://dierbare-ontmoetingen.webinargeek.com/23-impact-doorbraken-webinar