Featured Video Play Icon

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken

Toen ik in 2014 ontslag nam als gezinscoach, kreeg ik een kaartje met een quote. In de video zie je welke quote erop stond. Ik heb het kaartje altijd bewaard. O, als je me in die periode eens had kunnen zien…

Ik schreeuwde van de daken dat ik ontslag nam. Niet omdat ik mijn baan niet leuk vond, maar omdat ik me eindelijk 100% kon focussen op honden. Dat ik nu echt kon gaan doen wat ik leuk vond.

In mijn euforie, op mijn roze wolk en met een hoop poeha vertelde ik aan iedereen dat ik succesvol zou worden en misschien binnen een jaar wel miljonair…

Maar o jee, wat is het anders gelopen. Jarenlang heb ik kromgelegen, me uit de naad gewerkt en afgezien.

Ik wist veel van honden, hun baasjes en kinderen, maar niets over het ondernemen en het opzetten van een gezond bedrijf.

Vanwege de financiën was ik zo gestrest, dat ik na een paar jaar terug moest naar mijn oude baan als gezinscoach.

Dat was een les in nederigheid. In de loop der jaren heb ik veel geleerd en uiteindelijk ben ik wel zelfstandige geworden. Ik heb veel fouten gemaakt, welke ik graag met je deel het 23 doorbraken webinar. Zo hoef jij deze fouten niet te maken.

Ik geef je nu één tip: iets wat ik echt anders zou doen, is dat je het niet alleen moet doen. De kunst is om mensen om je heen te verzamelen die je inspireren.
Omring je vooral met mensen van wie je iets kunt leren wat jij juist moeilijk vindt.

Veel succes, zodat we met zijn allen doen wat we leuk vinden en dus niet hoeven te ‘werken’ :-).

Dierbare groet
Cindy

P.S. Hieronder vind je nog enkele manieren waarop we je mogelijk verder kunnen helpen. Kijk maar eens of er voor je tussen zit.
* In mijn gratis ’23 doorbraken’ Webinar deel ik mijn grootste (financiële) fouten, maar ook mijn belangrijkste doorbraken met je. Ook als het aankomt op online werken. Zodat jij ze niet hoeft te maken. Schrijf je nu nog in voor het eerstkomende webinar. Dat doe je eenvoudig via de volgende link:
* We krijgen veel vragen rondom het werken met kinderen, en over hoe je je bedrijf kunt uitbouwen. Wanneer je nu niet goed weet hoe te starten of je wilt eens over je carrière sparren, dan nodigen we je van harte uit voor een gratis telefonisch SPAR-GESPREK.
In dit gesprek neem ik 3 waardevolle punten met je door zodat je een 1ste stap kunt zetten.