Featured Video Play Icon

Hoe kan het toch dat mijn zoontje toch weer iets doet wat niet mag bij de hond, zelfs al is hij er vreselijk van geschrokken.

Stel je voor, een cursist vertelt je het volgende verhaal:

” Mijn zoontje van 3 jaar is onlangs vreselijk geschrokken van onze hond.

Op een onbewaakt ogenblik schreeuwde ons zoontje in het oor van onze Beagle, waarop de hond hard blaffend tegen hem aan sprong.

Mijn zoontje schrok enorm en had enorm verdriet. Hij was echt een paar weken onder de indruk van wat er was gebeurt. Maar nu zag ik gisteren aan hem dat hij het weer wilde doen. Ik kon het nog maar net voorkomen. Waarom doet hij dat nou? Is hij dan toch niet echt geschrokken? “

Bekijk hierboven de video waarin ik een antwoord geef op de vraag van deze moeder.

Lijkt het je interessant om in 1 dag meer te leren over kinderen, ouders en hun honden? Bekijk dan eens of de Kind-Hond-Manifestatie op donderdag 6 juni iets is voor jou. Tot 1 april geldt er een Early Bird prijs.

https://dierbareontmoetingen.nl/kind-hond-manifestatie-2019/

programma voor hondenprofessionals

Mocht je graag structureel meer willen werken en je kind-hond-aanbod uitbouwen? Dan nodig ik je van harte uit voor een vrijblijvend gesprek met mij.

Voornaam
E-mailadres
Ik meld me aan voor een gesprek
Ik meld me aan voor de blog