DE TELEURSTELLING VAN EEN NEE

Graag wil ik dit met jullie delen! Ondernemen blijft een uitdaging. Mooie gesprekken voeren voor het werven van nieuwe klanten hoort hier ook bij. Toch blijft het na al die jaren nog steeds een teleurstelling als je een “nee” te horen krijgt. Hoe ga jij om met het krijgen van een “nee”? Hoe toets je jezelf?

 

-P.s. Wil jij essentiële stappen ontdekken voor jouw groei in de hondenbranche? Doe mee aan ons gratis webinar of vraag een gesprek aan voor persoonlijk advies!”

Ontdek ons gratis 23 Doorbraken webinar, waarin we onze grootste (financiële) fouten en belangrijkste doorbraken met je delen. Bespaar jezelf de moeite en leer van onze tips en tricks. Schrijf je HIER nu in voor het eerstkomende gratis webinar.

Als je twijfelt over de beste volgende stap voor jou, of als je behoefte hebt aan advies, nodigen ik je graag uit voor een gratis telefonisch gesprek met mij. Plan een tijdstip in dat jou uitkomt via onze online agenda, vul enkele vragen in en ik bel je op. Het is inspirerend en vrijblijvend. Klik HIER om meteen een afspraak te maken. Wees niet bescheiden, je bent van harte welkom!