STUDENT IMPACT VIP & HONDENPROFESSIONAL – Miet Lambrichts

Waarom Miet zich heeft aangemeld voor het Impact VIP programma:

Er is nog altijd angst dat ik niet ga kunnen waarmaken wat ik beloof.

Ik ervaar stress om een lange termijn engagement inhoudelijk te gaan invullen. Vandaar dat ik het zo belangrijk vind om hierin een duidelijk programma – stappenplan gekoppeld aan mijn missie en inhoud uit te werken.

Hoe breng ik eigenaren bij dat hond en kind op een goede manier in interactie met elkaar leren gaan meer is dan de hond commando’s aanleren?

Angst dat het mij niet gaat lukken om hier goed van te leven. Angst dat ik terug voor een baas ga moeten werken wat voor mij gelinkt is aan onvoldoende vrijheid, niet voldoende verdienen, niet genoeg voldoening.

De nadelen of risico’s die ik zie hebben vooral te maken met de angst om geen goede balans te vinden tussen aanvragen en tijdsbelasting.

Waardoor ik mezelf zal overbelasten en als gevolg niet meer gelukkig ga zijn met wat ik aan het doen ben. De juiste trajecten, duidelijke begrenzing (voorwaarden) koppelen aan de trajecten is een uitdaging voor mij.

Wat het Impact VIP programma Miet opleverde:

Duidelijkheid hoe een dienstenpyramide in elkaar te zetten:

Hoe ik diensten als een puzzel op elkaar aan laat sluiten en duidelijkheid over de inhoud van mijn diensten, zodat ik dit kan overbrengen aan klanten.

Rust in mijn hoofd en minder stress over wat ik een potentiële klant ga aanbieden omdat ik duidelijke afgelijnde programma’s uitgezet heb.

Groei in het vragen van de juiste prijs. Ik voel nu al dat ik dat ga durven als ik voor mezelf ook goed weet wat ik daar allemaal tegenover zet voor de klant. Het wordt het waard.

Zin om door te zetten.

Ik heb ondertussen mijn eerste signature system met trainingsstappenplan uitgewerkt (gedragsbegeleidingstraject angst voor vreemde mensen). Ik heb meer zelfvertrouwen, rust om in stapjes te werken en niet te snel en te veel te willen doen, ik bied mogelijkheden om in langere trajecten te werken.

Ik ben er eindelijk echt voor aan het gaan en ik doe het helemaal zelf en houd stug vol. Dat vind ik een hele verwezenlijking. Ik zou het zo opnieuw doen!

Groetjes Miet Lambrichts
https://educanes.be

Ben je ook benieuwd of wil je echt een verandering in je werk? Meld je dan vrijblijvend aan voor een SPARGESPREK. Dan denken we gratis met je mee over wat je kan helpen in je volgende stap.