STUDENT IMPACT VIP & HONDENPROFESSIONAL – Annelies Nollet

Annelies Nollet volgde het Impact VIP programma bij Dierbare Ontmoetingen. Ze is gespecialiseerd in honden met een rugzakje en werkt via de connectie methode.

Op de vraag: ‘Wat heeft het je opgeleverd?’ Antwoordde ze het volgende:

“Ten eerste ben ik het afgelopen jaar een stuk beter geworden in trots zijn op mezelf, dat heb ik van jullie geleerd 😉

Ik sta zo veel verder dan een (klein) jaar geleden. Toen zat ik nog vast in een extreem hectische job met amper een paar uur tijd per week voor mijn passie.

Ik geloofde niet dat ik van mijn hondenpassie ooit een échte goed verdienende job zou kunnen maken.

Laat staan dat ik het ooit zo zou kunnen inrichten dat ik nog tijd heb om te genieten van het leven ook.

Als je mij een jaar geleden verteld had dat ik op vandaag al drie zes maanden trainingen van 1.500 euro zou verkocht hebben, of dat ik aan het uitvogelen zou zijn hoe ik met kinderen en honden aan de slag zou kunnen, dan had ik je vierkant uitgelachen.

Natuurlijk zit dat stemmetje ‘dit is allemaal veel te goed om waar te zijn’ en ‘jij verdient dit niet’ nog steeds in mijn achterhoofd.

Maar naast mijn zaak Honden in Nesten heb ik ook mezelf ontwikkeld en slaag ik er steeds beter in om tegen dat stemmetje te zeggen dat het de boom in kan. Ik bén goed in wat ik doe. Niet alleen in het coachen van mensen, maar ook in het runnen van een eigen zaak, het nemen van de juiste beslissingen en het doppen van mijn eigen boontjes. En daar mag ik best verdomd trots op zijn, ook al vergeet ik dat vaker dan goed voor me is.

Ik heb een veel helderdere kijk op mijn aanbod. Nu weet ik echt waarnaartoe in plaats van wat rond te dobberen.   

Twee prachtige mensen, met een prachtige zaak!

Mijn jaar bij het IMPACT programma zit er bijna op. Ondertussen heb ik al een tweede jaar vastgelegd. Een moeilijke beslissing was dat niet.

Mijn bedrijf en ikzelf zijn meer gegroeid dan ik voor mogelijk had gehouden het afgelopen jaar. Ik hoop tegen eind volgend jaar voltijds met honden te kunnen werken.

Een doel dat ik zonder Cindy en Yvonne nooit had durven stellen, laat staan behalen. In het begin was ik erg overweldigd door alle informatie. Maar Cindy en Yvonne gidsen je daar geweldig goed doorheen.

Ze weten zelf heel goed wat het is om een zaak op te starten met ups en downs.

De tips die ze geven zijn dus getest en goedgekeurd. Je krijgt echte handvaten om je bedrijf praktischer en commerciëler te maken, terwijl je toch je eigenheid behoudt. Want tegelijk ga je ook aan de slag met jezelf, je ingesteldheid,… Een onderdeel dat ik geweldig onderschat heb, maar waar ik dankzij het programma heel veel inzicht in verworven heb.

De live-dagen zijn bovendien geweldig inspirerend. Er heerst een sfeer van elkaar opbouwen, niet van concurrentie. Je voelt je er gesteund en gehoord. En tegelijk is Cindy niet bang om je af en toe een trap onder je kont te geven, wat zeker ook nodig was. Niet twijfelen dus, gewoon doen!”

Annelies Nollet
www.Hondeninnesten.be

Mocht je ook op het punt staan van een carrière switch of wil je hondenbedrijf uitbouwen.

Kijk dan gerust eens op onze website onder AANBOD of het Impact programma mogelijk ook iets voor jou is: https://dierbareontmoetingen.nl/hondenprofessional/