ONLINE PROGRAMMA VOOR HONDENEIGENAREN MET EEN BABY (OP KOMST)

 

Voorheen vond je hier het “Woef Babyproef programma”, inmiddels is dit  programma geïntegreerd in het Hondenkind programma. Klik op de button hieronder om te lezen hoe dit er precies uitziet. 

 

 

Waarom deze integratie

Door het Woef babyproef programma te integreren in het Hondenkind programma bieden we meer waarde voor eigenaren.

Als eigenaar krijg je nu toegang tot een uitgebreide set van bronnen, trainingen én begeleiding die verder gaan dan alleen het opvoeden van je hond in de babyfase. Want na de babyfase gaat je kleine tijgeren, lopen etc. 

Daarnaast merkten we dat mensen vaak persoonlijke vragen hebben die we binnen het Hondenkindprogramma kunnen beantwoorden via de calls.

Daarom omvat hondenkind niet enkel trainingen over gedrag naar je baby, maar ontdek je ook hoe je de volgende fase van je kindje preventief kunt aansturen zodat er rust en veiligheid in huis is en blijft. 

In het Hondenkind programma vind je het volledige Woef babyproef programma terug, incl. groupcalls waarin je jouw persoonlijke vragen kunt stellen.

 

 

 

Hondenkind programma mét de speciale Woef Babyproef training

Geniet jij straks zorgeloos van je kindje en je hond?

Ik ben benieuwd of jij je als (aanstaande) ouder en hondeneigenaar in het volgende herkent:

  • Is je hond jarenlang een beetje ‘het kind in huis’ geweest en vraag je jezelf af hoe je hond zal reageren?
  • Wil je stress of jaloezie bij je hond voorkomen en zoek je de allerbeste manier hoe je dat kunt doen?
  • Krijg jij van iedereen goed bedoelde adviezen, maar weet je niet welk advies je nu wel of niet moet aannemen?
  • Heb je geen plan voor de eerste ontmoeting tussen jouw hond en de baby? (en zegt iedereen dat dit niet hoeft…?)
  • Heb je de wens om dit samen met je partner vorm te geven, maar weet je niet zo goed hoe je dit op een leuke manier kunt doen?
  • Ben je Grootouder met een hond en komt je kleinkindje straks bij jullie langs?

In bovenstaande video zie je wat andere klanten ervan vonden.

Ik spreek veel aanstaande ouders.

Ze willen hun hond voorbereiden op de komst van hun kindje, maar weten niet goed hoe ze dat goed doen.

Toch is het helemaal niet moeilijk als je de juiste informatie krijgt én op tijd begint. Want stel je eens voor:

  • dat je precies weet wat je kunt doen bij de allereerste ontmoeting, zodat het een onvergetelijk moment wordt.
  • dat je vanaf het begin vol vertrouwen je hond aanstuurt en je hond zich op zijn gemak voelt met de baby.
  • dat je een goede balans hebt gevonden tussen aandacht voor je baby én je hond.
  • dat jij en je partner op één lijn zitten en jullie geen vervelende discussies hebben over wat jullie hond wel of niet mag.

Hoe zou je dat vinden?

Veel vrouwen vragen zich af hoe ze hun tijd en aandacht tussen hun baby en hun hond moeten verdelen.
Lees hier onder hoe andere met behulp van het programma een goede weg vonden.

 

“Mijn vriend en ik hebben twee Franse Bulldoggen van beide vijf jaar oud. Het zijn heerlijke honden, al kan het teefje zich soms wat jaloers gedragen.

De reden voor ons om de training te volgen was dat ik wil dat mijn honden straks met zo min mogelijk stress het op komst zijnde kindje in het gezin accepteren en dat we onze honden daarin zo goed mogelijk begeleiden! Ik denk wel kennis van honden te hebben, maar ik vind het toch fijn om hierin bevestigd te worden.

Aan de hand van de opdrachten hebben we geoefend hoe het zou zijn als onze honden voor de eerste keer ons kindje zien. We hebben ontdekt wat handig is en wat niet.

De training zorgt ervoor dat je zo’n ontmoeting echt in scene zet waardoor ik nu nergens meer over na hoef te denken. Cindy kauwt het onderwerp echt helemaal uit en dat bedoel ik positief.

Mijn vriend en ik zitten altijd al sterk op een lijn, maar we vullen elkaar nu nog meer aan. Voor mij is de training 100% geslaagd, ik was misschien zoekende, maar nu echt niet meer.”

 

Dunya Wisseloo - hondeneigenaar

 

“Ik heb deze training gevolgd omdat omdat ik wil dat het vanaf de allereerste ontmoeting goed gaat. Ik ben er achter gekomen dat ik me geen zorgen hoef te maken over onze hond Bink.

Ondanks dat hij twee keer een kindje licht heeft gebeten in de onderarm, begrijp ik nu heel goed dat dit kwam omdat hij zich bedreigd voelde.

Ik wilde de signalen kunnen herkennen op de momenten waarop ik in moet grijpen en dat kan ik nu! En dat geeft zoveel vertrouwen.

Vanaf les één. heb ik de training met mijn vriend gedaan. Hij wilde er meer over weten en hij vroeg iedere week of er al een nieuwe training binnen was. Je krijgt dus iedere week een training. Ik vind dat een mooie frequentie, dan weet je waar je aan toe bent.

Toen wij de eerste les volgden, waren er nog zoveel meer dingen die wij wilden weten; we hadden nog zoveel vragen. Maar dan krijg je les twee, ,drie én vier en dan valt alles op zijn plaats. Ik heb echt een switch gemaakt in het denken van ‘wat wil ik niet’ naar ‘ wat wil ik WEL’.

Boudien Ettema-Oudega - hondeneigenaar

Wat kan er mis gaan tussen hond en baby?

Je vraagt je wellicht af:

wat kan er nu gebeuren tussen mijn hond en mijn baby. Mijn baby ligt bij mij, in een bedje of in een maxi cosi. Eigenlijk hebben hond en baby toch nog helemaal geen contact?”

Het klopt maar kinderen en honden zijn net magneten. Je hond zal reageren bij geluidjes, bij nieuwe geuren en op onderzoek uitgaan.

Je baby is compleet afhankelijk van jou en jij bepaalt in feite alles. Het contact tussen hond en kind wordt alleen maar uitdagender wanneer je kindje om zich heen gaat graaien, tijgeren, kruipen, lopen etc.

Als jij als eigenaar weet hoe je jouw hond moet aansturen, zorg je ervoor dat je hond en je kind voor altijd een voorsprong hebben!