Geen idee waarom je hond doet zoals ‘ie doet?

  • Heb je een hond die druk of fel reageert op kinderen, zodat het moeilijk is om controle te hebben?
  • Ben je soms onthand in hoe je een kind het beste kunt vertellen hoe hij/zij met je hond om moet gaan?
  • Ben je zwanger en wil je stress of jaloezie bij je hond voorkomen en zoek je de beste manier om dat te doen? 

Hieronder hebben we alle mogelijkheden en verschillen even kort voor je samengevat.

Waar ik van hou en wat belangrijk voor me is.

Ik hou van honden én ik hou van kinderen. En ik wil dat jij als eigenaar kunt genieten van je hond en van de kinderen in je leven. Ook als dat niet altijd helemaal vanzelf gaat. 

Op deze website kun je gratis en betaalde informatie vinden hoe je hiermee kunt omgaan. Alles om te zorgen dat kinderen en honden veilige én gelukkig met elkaar kunnen leven.

 

Hieronder een greep uit ons aanbod om te leren wat je hier zelf aan kunt doen.

 

  • Is je hond vreselijk geschrokken van een kind of gromt je hond naar een kind?
  • Voor zwangere vrouwen die zichzelf en hun hond de allerbeste voorbereiding willen geven. Hoe je de zorg voor deze twee wonderlijke wezentjes combineert tot een gelukkig gezinsleven.  
  • Of heb je geen idee waarom jouw hond doet zoals ‘ie doet’? Kijk voor meer dan 35 gratis tips en tools in onze gratis blogs & vlogs Allemaal om kind en hond veilig én gelukkig te laten samenleven
  • Wil je in 5 stappen naar meer veiligheidDownload dan ons E-book wat we in samenwerking met Prins Petfoods ontwikkelde speciaal voor de hondeneigenaren en ga er even lekker voor zitten.
  • Wil je jezelf er eens lekker in onder dompelen? De nieuwste methode’s en tools ontdekken rondom hond & kind. En deze echt leren toepassen waarbij je wekelijks ondersteuning krijgt en je vragen kunt stellen? Dan is ons complete programma Hondenkind wat je hebben wilt.
  • Ben je zelf een hondenprofessional en geïnteresseerd om met kinderen en honden te werken in je bedrijf. Kijk dan hier voor meer info.

 

Heb je een vraag over hond en kind?

Meld je dan nu even aan voor een gratis telefonisch kind-hond-screeningsgesprek.

Ik kan er als je wil voor zorgen dat je in contact komt met een kind-hond-professional bij jou in de buurt. Als we even contact hebben kan ik het beste inschatten hoe of door wie je het best geholpen bent.