DE MEEST GESTELDE VRAGEN OP EEN RIJ:

Hieronder vind je antwoorden op praktische maar ook inhoudelijke vragen t.a.v. (vervolg) trainingen, programma’s etc. Mochten er nieuwe vragen ontstaan, voel je van harte welkom om je hiernaast even aan te melden voor een spar-gesprek of ons gewoon even te mailen.

Ja, ik wil graag even sparren

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

INHOUDSOPGAVE:

 1. Wat als ik een live dag mis? Kan ik die inhalen?
 2. Wie zijn er aanwezig bij de livedagen?
 3. Op welke manier kan ik binding met Dierbare Ontmoetingen blijven houden wanneer mijn programma afloopt.
 4. Wat houden de vervolgprogramma’s in?
 5. Welke programma’s zijn er om naar door te stromen?
 6. Kan ik zelf kiezen wanneer ik doorstroom naar een vervolgprogramma?
 7. Lidmaatschap Dierbare Ontmoetingen.
 8. Kom ik in aanmerking voor doorverwijzingen vanuit Dierbare Ontmoetingen?
 9. Wanneer wordt mijn naam/bedrijf opgenomen binnen de index van de kind-hond-professionals en op de website van Dierbare Ontmoetingen?
 10. Wat gebeurt er met de audio/ video opnamen die worden gemaakt tijdens de livedagen?

1. Wat als ik een live dag mis? Kan ik die inhalen?

Ja zeker kan dat. We vinden het belangrijk dat jij jezelf optimaal kan ontwikkelen.  De online academie bevat alle kennis en werkvormen waarmee je jouw eigen aanbod op kunt zetten.

Maar dat is slechts de theoretische kant van het verhaal.  Want hoe zorg je ervoor dat je ook echt aan de uitvoering toe komt? En hoe ga je om met jouw (potentiële) klanten? Het omgaan met weerstanden en jouw reactie op (prijs)bezwaren is erg voornaam. Het sparren en oefenen binnen de livedagen vormen een belangrijk onderdeel van jouw programma.

Wanneer je een live dag mist door bijzondere persoonlijke omstandigheden (ziekte/ overlijden of andere ingrijpende gebeurtenissen) krijg je de gelegenheid om de eerstvolgende live dag in te halen, ook eventueel nadat jouw programma is afgelopen.

Je dient ons wel op voorhand te informeren over jouw afwezigheid en je bent zelfverantwoordelijk voor het inplannen van de eerste volgende live dag die je in wil halen.

Geef de datum die je in wil halen per email aan ons door én minimaal 21 dagen op voorhand voor de geplande livedag. Dit is belangrijk voor ons zodat we weten hoeveel personen er deelnemen, maar ook de lunch goed kunnen afstemmen.

2. Wie zijn er aanwezig bij de livedagen?

Alleen studenten van de programma’s van Dierbare Ontmoetingen zijn aanwezig bij de livedagen. Er is sprake van een doorlopend programma, wat betekent dat de samenstelling van de groep kan veranderen.

Cindy zal de livedagen begeleiden. Yvonne zal aansluiten op uitnodiging als dit een meerwaarde heeft t.a.v. de ontwikkeling van het programma of ter ondersteuning.

Soms zal er een gastdocent uitgenodigd worden op een specifiek thema.

3. Op welke manier kan ik binding met Dierbare Ontmoetingen houden wanneer mijn programma afloopt.

 Wanneer jouw 6 mnd. Kind-Hond programma afloopt, kun je jouw relatie met Dierbare Ontmoetingen voortzetten op de volgende manieren:

 • Doorstromen naar een vervolgprogramma (half- of jaarprogramma)

óf

 • Doorstroom naar een 1-jarig Dierbare Ontmoetingen lidmaatschap

4. Wat houden de vervolgprogramma’s in?

Het is onze missie om het hoge aantal bijtincidenten naar kinderen omlaag te brengen. Dat bereiken we enerzijds door (groot)ouders en kinderen te trainen, maar ook om een landelijk netwerk van kind-hond-professionals op te leiden. Daar ben jij er 1 van en daar zijn we echt heel blij mee.

Waar we ook gepassioneerd over zijn, is dat jij met jouw opgedane kennis floreert. Dat je zichtbaar wordt en dat jij met passie onderneemt. We willen dat je daar goed je geld mee verdient en dat je daar heel gelukkig van raakt. Want alleen op die manier kun je gezinnen het allerbeste begeleiden. Om je daarbij te helpen hebben we meerdere vervolgprogramma’s ontwikkelt.

Een vervolgprogramma vanuit het Kind-Hond programma houdt in dat we je helpen je aanbod verder uit te bouwen. Zodat je een gezond bedrijf krijgt en tijd overhoudt voor je relaties en andere dingen die belangrijk voor je zijn. In de vervolgprogramma’s ligt de focus op jouw ontwikkeling als ondernemer binnen de hondenbranche.

5. Welke programma’s zijn er om naar door te stromen?

In totaal biedt Dierbare Ontmoetingen 4 half jaar programma’s.

Deze zijn ook te bundelen tot een jaarprogramma of tot een 2-jarig programma. Wanneer je weet dat je voor langere tijd ondersteuning en coaching wil ontvangen op jouw bedrijfsgroei en direct een 1-jarig of 2-jarig programma afneemt geniet je daar financieel voordeel van.

De programma’s zijn in onderstaande volgorde af te nemen of gecombineerd te volgen tot jaarprogramma of een 2-jarig programma.

 • Hond & Kind programma
 • Passie & Geld programma
 • Succesvol Ondernemerschap
 • Succesvol Ondernemerschap Plus

6. Kan ik zelf kiezen wanneer ik doorstroom naar een vervolgprogramma?

Ja zeker! Je kunt doorstromen naar een vervolgprogramma (6 mnd. of jaar programma) wanneer jou dat uitkomt. Juist omdat het een doorlopend programma is kun je het aanpassen aan jou agenda (en dat van je achterban).

Wanneer je wenst door te stromen kun je dit bij mij aangeven. In een apart telefonisch gesprek zullen we dan jouw wensen doornemen en kun jij vrijblijvend jouw vragen stellen.

7. Lidmaatschap Dierbare Ontmoetingen

Wanneer je niet doorstroomt naar een vervolgprogramma, maar wel ondersteuning wil blijven ontvangen is een 1-jarig lidmaatschap een uitkomst.

Een 1-jarig lidmaatschap betekent dat je middels de Q&A’s, de Dierbare Ontmoetingen Community (op Facebook) én deelname aan de Kind-Hond-Manifestatie jezelf blijft ontwikkelen.

Ieder jaar evalueren we of je jouw lidmaatschap wil verlengen. We willen graag een relatie met je blijven houden en zicht houden op jouw kind-hond casussen en je ondersteunen. Daarnaast is het erg waardevol om je kennis rondom kinderen en honden hoog te houden.

Wanneer je besluit om niet door te stromen en/of geen lidmaatschap af te nemen, blijf je toegang houden tot de datagraphics en de mogelijkheid meldingen te maken van (bijt)incidenten. Zie hiervoor het document Meldroute wat je eerder hebt ontvangen.

Wanneer jouw programma afloopt en je niet doorstroomt naar een ander programma of een lidmaatschap dan houd je toegang tot:

 • Jouw werkboeken d.m.v. een pdf-werkboek. Let erop deze zelf te downloaden voordat jouw programma afloopt.
 • Het meldformulier en bijbehorende graphics (wanneer je per half jaar minimaal 3 meldingen maakt).
 • De besloten Facebook Dierbare Ontmoetingen voor hondenprofessionals waar wij als beheerder in optreden. 

8. Kom ik in aanmerking voor doorverwijzingen vanuit Dierbare Ontmoetingen?

 Absoluut! Tijdens de looptijd van jouw programma of met een lidmaatschap kun je doorverwijzingen van ons verwachten als die zich aandienen.

Bij iedere melding die wij via de website van Dierbare Ontmoetingen ontvangen, wordt bekeken bij welke kind-hond-professional de casus het beste past. Deze afweging wordt gemaakt op de aard/ ernst van de melding, jouw ervaring/interesse en de reisafstand tot de klant.

Mocht de casus bij jou passen, qua ervaring en afstand, neem ik per email contact met je op. Je krijgt dan inhoudelijke informatie over de casus, zodat je kunt kiezen of je de eigenaren uitnodigt voor een kind-hond-screeningsgesprek of dat je de casus liever afwijst.

De voorwaarde om doorverwijzingen te ontvangen is dat je altijd een volledig kind-hond-screeningsgesprek aanbiedt én melding maakt binnen de database van Dierbare Ontmoetingen.

Deze doorverwijzingen blijven bestaan zolang je verbonden blijft aan Dierbare Ontmoetingen middels een programma of een lidmaatschap.

9. Wanneer wordt mijn naam/bedrijf opgenomen binnen de index van de kind-hond-professionals en op de website van Dierbare Ontmoetingen?

Bij de start van het vervolg programma Passie & Geld wordt jouw naam en bedrijfsnaam opgenomen op de website van Dierbare ontmoetingen.

Deze vermelding blijft bestaan zolang je verbonden blijft aan Dierbare Ontmoetingen middels een programma of een lidmaatschap.

10. Wat gebeurt er met de audio/ video opnamen die worden gemaakt tijdens de livedagen?

Zoals je gemerkt hebt zijn wij er een groot voorstander van om onderlinge kennis en ervaring uit te wisselen en te delen. Met zijn allen weten we enorm veel.

Daarom worden audio en video gebruikt in onze besloten online academie, zodat andere studenten er weer van kunnen leren.

Audio wordt daarnaast gebruikt om feedback te genereren en te blijven ontwikkelen. Mochten wij in jouw feedback een testimonial terug horen, dan zullen we deze uitschrijven en op voorhand aan jou laten lezen.

Pas wanneer jij akkoord geeft zullen we jouw reactie publiceren.

Tot op heden hebben we daar steeds mondelinge toestemming voor gevraagd. Dat is in principe rechtsgeldig, maar je kunt niet echt spreken van ‘slim werken’ en dat het makkelijk x 1000 uit te voeren is.

Daarom ontvang je binnenkort een toestemmingsformulier waarin jij aan kunt geven hoe jij wil dat er met foto/video/audiomateriaal van jou omgegaan wordt.

Ik ben begonnen bij jou met de cursus om meer te leren over kind en hond. Maar het heeft mij veel meer dan dat gebracht!

Het mooie is dat jij mij en iedere ander die de cursus volgt laat groeien in kennis over kind en hond en alles wat je nodig hebt om je bedrijf te durven laten groeien.

Jij moedigde mij aan om daadwerkelijk stappen te zetten en te groeien, want, zeg je dan, alles is een kladversie.

En eerlijk is eerlijk, het was voor mij soms een uitdaging om bepaalde stappen te zetten. Maar ik leer……!

Het bijzondere aan jouw cursus is jouw persoonlijke benadering en begeleiding. Dit zorgde bij mij ervoor dat ik ook daadwerkelijk het vertrouwen vond om het geleerde uit te gaan dragen.

Want kennis hebben is 1, het weten over te brengen en weten hoe je het kunt gaan aanbieden is een heel ander verhaal

Nee, het was niet altijd makkelijk voor mij maar ik had het voor geen geld willen missen.

Cindy en Yvonne super bedankt voor jullie motiverende , stimulerende begeleiding en soms het nodige duwtje in de rug. Ik heb mij altijd begrepen gevoelt en veilig genoeg om mijn onzekerheden, twijfels en beren op de weg met jullie te delen. Jullie doen de naam “Dierbare ontmoetingen” echt eer aan!

Marie-Jeanne / Dogs2Balance
Vandaag de laatste lesdag van het hond-kind programma voor hondenprofessionals…ik heb énorm veel geleerd het afgelopen half jaar en ik sta te popelen om mijn hond-kind aanbod uit te gaan breiden!
Lendy Jacobs

We hopen dat je vragen beantwoord zijn. Mochten er nieuwe vragen zijn ontstaan, dan nodigen we je van harte uit om je even aan te melden voor een spar-gesprek

Dierbare groet, Yvonne & Cindy

Spar-gesprek