Wil jij met je passie voor honden je geld verdienen?

Word jij ook zo vrolijk als je een trouwe viervoeter op je af ziet komen terwijl hij zijn natte neus in je gezicht duwt? De meeste hondenprofessionals zijn met honden gaan werken omdat het de beste kameraden zijn. Je kunt altijd op ze rekenen. Het is een levend wezen dat zoveel te geven en brengen heeft en wat zou het heerlijk zijn als wij als mensen de signalen goed kunnen begrijpen.

Herken jij dit?

Jaarlijks vinden er veel incidenten tussen honden en mensen plaats.
Incidenten die makkelijk voorkomen kunnen worden.

Jij bent zo’n hondenprofessional die een bijdrage wil leveren aan het verminderen van de incidenten. Je wilt goed je geld verdienen met het werken met honden.

Je hebt je de afgelopen jaren alleen maar al te goed gerealiseerd wat er komt kijken bij  het trainen van honden in gezinnen. Én bij het opzetten van een financieel gezond bedrijf.

Je bent je er bewust van dat je lang niet alles weet en dat daardoor je droom om succesvol te worden met je passie ver weg ligt. Maar je weet ook dat het zeker niet onrealistisch is!

Denk jij dat het kan?
Succesvol worden en met je passie echt goed je geld verdienen?

Goed je geld verdienen met je vak als hondenprofessional kan erg moeilijk zijn. Zelf heb ik jarenlang geworsteld om binnen de hondenbranche een goed inkomen te kunnen verdienen. Toen ik in 2010 afstudeerde als gedragstherapeut dacht ik alles te weten wat ik nodig had. Maar in feite wist ik veel van honden en kinderen, maar niets over ondernemen.

Ik draaide veel uren, tegen een te laag tarief. Jarenlang werkte ik op basis van uurtje-factuurtje, terwijl ik er zo naar verlangde om langer met eigenaren te werken, zodat ik impact kon maken. Daarbij kwam ook de concurrentie om de hoek kijken. Door de hoge concurrentie werkte ik tegen een prijs die ik niet verdiende.

Één van de gevolgen was dat ik mijn passie verloor en zowel emotioneel als financieel in het rood kwam te staan. Ik heb echt geldstress.

Daar is een flinke ommezwaai in gekomen! Mijn laatste spaargeld investeerde ik in de allerbeste businesscoaches. Nog krijg ik het er warm van… Inmiddels heb ik door vallen en opstaan een goed lopend bedrijf neergezet waarmee ik aan 2 missies werk:

 1. Het terugdringen van (bijt)incidenten naar kinderen…
 2. Het verder professionaliseren van de hondenbranche, dus het versterken van jouw positie als hondenprofessional.

Met Dierbare Ontmoetingen bied ik IMPACT en waarde. Die investering in businesscoaches had ik snel terugverdiend. En dat kan jij ook met jouw bedrijf!

IMPACT Programma:
Bouw met behulp van het IMPACT programma en je passie voor honden een succesvol bedrijf

Om IMPACT en waarde over te kunnen brengen naar je klanten en daardoor echt succesvol te worden, zijn 3 dingen nodig:

 1. Als eerste, je hebt een super aantrekkelijk aanbod nodig. Zo’n aanbod wat iedereen wil hebben en waar je zelf fan van bent omdat het echt bij je past.
 2. Wat je ook mag willen is dat een potentiële klant voor jou kiest omdat jij op een sympathieke manier je marketing voert.
 3. En als laatste dien je knettergoed te worden in je communicatie waardoor je aansluit bij alle type eigenaren en hen verder helpt.

Of je nu met kinderen wil werken óf op een hele andere manier met honden werkt, het zijn precies dezelfde 3 principes die je nodig hebt om met je passie goed je geld te verdienen.

Dat is ook dé reden dat we je in onze programma’s heel veel tools en advies geven over het opzetten van je business. En dan specifiek een business in de hondenbranche.

Want wat heb je aan je hondenkennis als je er niet voldoende mee naar buiten kunt komen. Als je een toffe training hebt, maar het niet verkocht krijgt? Dan heeft geen ‘hond’ er iets aan ;-).

De beste strategieën en weten wat je precies kunt doen om een succesvol bedrijf op te bouwen

Het Impact Programma is een krachtig, praktisch en compleet programma, waarin we alleen de beste strategieën en technieken met je delen. Deze strategieën hebben ons geholpen om een succesvol bedrijf te bouwen. De technieken gebruiken we dagelijks omdat ze de impact vergroten en de omzet verhogen.

De echte kracht van het programma zit in de praktische kant. Om echt heel goed te worden in de strategieën en technieken, stimuleren we je om ze direct toe te passen. Want het gaat er niet om WAT je allemaal weet. Het gaat erom dat je het ook echt toepast. Want alleen dan kom je tot concrete resultaten.

Door het IMPACT programma:

De mogelijkheden voor deelname aan het IMPACT programma

Het IMPACT programma is in verschillende varianten te volgen. Je kunt zelf kiezen of je 6 maanden, 1 jaar of 2 jaar aan jouw bedrijf gaat werken. Wil je liever meer persoonlijke begeleiding en aanwezig kunnen zijn bij Live VIP dagen? Kijk dan ook eens bij het VIP Traject. Tijdens dit traject ontvang je persoonlijke feedback op de plannen die je uitrolt en de stappen die je maakt.

Online - 6 maanden
€ 1.600
6 maanden toegang tot een online academie met alle modules, trainingen, scripts en downloads die je helpen een succesvol bedrijf op te bouwen
Wekelijkse Impact calls voor al je vragen
Leren van de vragen van andere deelnemers
Flexibiliteit in wanneer jij met het progamma aan de slag gaat
Meld je aan

Betaal in 3 termijnen van € 545

online - 1 jaar
€ 2.200
1 jaar toegang tot een online academie met alle modules, trainingen, scripts en downloads die je helpen een succesvol bedrijf op te bouwen
Wekelijkse Impact calls voor al je vragen
Leren van de vragen van andere deelnemers
Flexibiliteit in wanneer jij met het progamma aan de slag gaat
Meld je aan

Betaal in 3 termijnen van € 745

online - 2 jaar
€ 3.800
2 jaar toegang tot een online academie met alle modules, trainingen, scripts en downloads die je helpen een succesvol bedrijf op te bouwen
Wekelijkse Impact calls voor al je vragen
Leren van de vragen van andere deelnemers
Flexibiliteit in wanneer jij met het progamma aan de slag gaat
Meld je aan

Betaal in 3 termijnen van € 1293

Wat anderen zeggen over het IMPACT PROGRAMMA

Van alle hondenprofessionals die bij ons een programma hebben gevolgd heeft 85% een nieuw (online) aanbod opgebouwd én zijn ze anders gaan werken. Hierdoor helpen ze meer klanten, tegen een goede prijs en zijn zij professioneler gaan werken. Wil jij weten wat anderen zeggen over het IMPACT Programma? Lees het hieronder.

Je hebt er niets aan als het resultaat dat je bereikt slechts tijdelijk is. Je wilt blijvende resultaten realiseren en écht IMPACT maken.
Dat is waar het bij ons om draait.

Dit ga je ontdekken én realiseren door de volgende pijlers, scripts en templates:

Ben je benieuwd naar de online omgeving?

Klik dan even op onderstaande video voor een indruk uit een Kind-Hond module.

Over Dierbare Ontmoetingen

Het is onze missie om het hoge aantal bijtincidenten naar kinderen omlaag te brengen.

Om zoveel mogelijk eigenaren te bereiken hebben we besloten dat Cindy haar kennis en ervaring over brengt op andere hondenprofessionals zodat zij het ook weer kunnen delen met hun klanten.

Daarom zijn we sinds enkele jaren gestart met het opleiden van kind-hond-professionals. Professionals met kennis van honden én van kinderen.

Dat doen we op basis van scholingen en ervaringen in de hondenbranche, maar ook van de grootste ondernemers in Nederland. Met deze kennis, inzichten en ervaring helpen we jou om te gaan doen waar je goed in bent! 

Ben jij klaar voor verandering? Ook al is het spannend?
Ga je passie achterna en meld je dan aan! 

Heb je nog vragen over het IMPACT programma?

Neem dan contact met me op. Omdat we samen gaan werken wil ik dat we eerst contact hebben zodat je ook goed kunt afwegen of dit echt bij je past. Hierin zal ik al je vragen beantwoorden. Klik op deze link en laat je gegevens achter, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Super leuk kennis te maken en te sparren!

Ik weet genoeg, ik meld me aan!

Veelgestelde vragen

Als je je herkent in bovenstaande omschrijving en je voelt dat je enthousiast wordt van de mogelijke resultaten die jij kunt behalen, dan kunnen we bevestigen dat het IMPACT programma geschikt is voor jou! Het enige waar je nog een afweging in zou moeten maken is hoe lang je wilt werken aan je bedrijf en of je dat met meer persoonlijke begeleiding wilt doen in het VIP Traject.

Twijfel je nog? Vraag dan een vrijblijvend SPAR-gesprek aan.

Allereerst: je moet het echt willen. Je moet durven te veranderen en knettergoed willen worden in alles in je bedrijf. En dat werkt niet als je:

 • Vindt dat het probleem bij de klanten ligt of bij de concurrentie…
 • Op dit moment persoonlijke problemen hebt die al jouw aandacht vragen…
 • Geen kans ziet om iedere week minstens een dagdeel AAN je bedrijf te werken i.p.v erin…
 • Een serieuze hekel hebt aan de computer en daar niet mee wilt werken..
 • Je moeilijk kunt openstellen voor feedback…

We willen alleen dat je meedoet aan het programma als jij ook heel zeker voelt dat je echt een nieuwe stap wilt zetten. Herken jij je in de bovenstaande punten? Dan vrezen we dat je niet alles uit het programma kunt halen. En dan is het is heel jammer van ons beider investering en inspanning dat de kans van slagen niet maximaal is.

Zeker! We geven hieronder een aantal voorbeelden van een aanbod dat je zou kunnen ontwikkelen:

 • groepstrainingen geeft en overweegt om 1-op 1- te gaan werken…
 • op unieke wijze hondenmassages combineert met gedragstherapie…
 • je alleen nog maar BN-ers gaat begeleiden…
 • exclusieve trajecten voor zwangere eigenaren aan wil bieden…
 • ervan droomt om retraites voor honden & eigenaren te organiseren…
 • uit wil groeien tot de kind-hond specialist van jouw regio…
 • je passief inkomen wil krijgen via online hondentrainingen…
 • alleen nog maar in langere programma’s wil werken…

Het kan allemaal!

Dat zit vooral in de begeleiding die je bij het VIP Traject ontvangt. Bij het Online Traject ga je zelfstandig aan de slag en kun je vragen stellen in de wekelijkse calls met andere deelnemers. Bij het VIP Traject wordt je persoonlijk gecoacht en er vinden Live Dagen plaats in een kleine groep ondernemers uit de hondenbranche. Hierdoor kom jij met je (toekomstige) bedrijf volop in ontwikkeling en zet je de stappen die nodig zijn.

Daar helpen wij je bij aan de hand van 2 belangrijke peilers:

 1. Het delen van alle kennis, methoden en strategieën in het werken met honden en gezinnen én het bouwen van je bedrijf. Hier heb je altijd toegang toe, zodat je kunt werken wanneer jij wil.
 2. Het ontwikkelen van jou als ondernemer met behulp van persoonlijke coaching. We willen dat je knetter goed wordt in je communicatie en een gezond financieel bedrijf opbouwt. Dit zal als een rode draad door jouw programma en persoonlijke coaching lopen.

Je krijgt toegang tot het online programma, met daarbij de volgende extra’s:

 • Wekelijkse Impact Calls waarin je persoonlijk antwoord krijgt op jouw vragen.
 • 4 verzorgde Live Dagen op een prachtige locatie
 • 10 persoonlijke telefonische Coachingsgesprekken van 45 minuten
 • 24/7 toegang tot onze besloten Dierbare Ontmoetingen community: Hierbij kom je in onze levendige besloten VIP community met gelijkgestemden. Met wie je ervaringen uit kunt wisselen en waar we elkaar helpen en adviezen delen (als je dat wilt natuurlijk, is niet verplicht).
 • Persoonlijke feedback op de ontwikkeling van jouw unieke methode en plannen.

In het VIP Traject zet je mega stappen en krijg je een duidelijke structuur in hoe je dit doet. We delen onze inzichten met jou persoonlijk. Wij kregen onze input niet alleen vanuit de scholingen en ervaringen in de hondenbranche, maar ook van de grootste ondernemers in Nederland. Met deze kennis, inzichten en ervaring helpen we jou om te gaan doen waar je goed in bent!

Met behulp van het VIP Traject ga jij je potentie volledig benutten en leer je het verschil te maken. Het is de beste mogelijkheid om de mega stap te maken en impact te maken met jouw bedrijf.

Maak je los van je belemmerende gedachte en meld je aan voor een SPAR-gesprek.