Met je passie voor honden je geld verdienen

De meesten professionals zijn met honden gaan werken omdat het de beste kameraden zijn waar je altijd op kunt rekenen.  Een levend wezen dat zoveel te geven en te brengen heeft maar het niet altijd aan kan geven.

Of beter gezegd, waarvan de signalen niet goed opgepakt worden door ons mensen.  Waardoor er incidenten plaats vinden die makkelijk voorkomen kunnen worden.

Bied jij die brugfunctie voor beide en wil je daar je geld mee verdienen of doe je dat al jaren maar merk je dat het wat stroperig gaat?

Loop jij er wel eens tegenaan dat kinderen trekken aan de lijn, of ouders aangeven dat hun hond alles goed vind wat het kind ook doet terwijl je de hond ziet terugtrekken. Maar weet je niet goed hoe je dit het best kunt begeleiden?

Help je veel honden, maak je te veel uren en sta je emotioneel en financieel regelmatig in het rood staat?

Dan vind je hier een compleet programma voor het werken met je passie in de hondenbranche. Of je nu gedragstherapeut bent, hondenmasseur of kinderen helpt via honden.

Heb je interesse of wil je meer info schrijf je dan even in voor een spar-gesprek.

Ik wil even sparren

 

Dit programma zit super krachtig én snel in elkaar.

Wil je direct en zelfstandig aan de slag met ondersteuning van ons, dan is dit precies iets voor jou.

Testimonial Hondenprofessional over het Impact online programma

IMPACT online is het programma van Dierbare Ontmoetingen, waarin we professionals binnen de hondenbranche helpen met alles wat er komt kijken bij het trainen van honden in gezinnen. Én bij het opzetten van een financieel gezond bedrijf.

We delen onze beste strategieën met je en laten je exact zien wat je kunt doen om succesvol te worden. 

Denk je dat het kan? Succesvol worden en met je passie echt goed je geld verdienen? 

Goed je geld verdienen met je vak als hondenprofessional kan erg moeilijk zijn. Zelf heb ik jarenlang geworsteld om een goed inkomen te verdienen. Toen ik in 2010 afstudeerde als gedragstherapeut dacht ik alles te weten wat ik nodig had. Maar in feite wist ik veel van honden en kinderen, maar niets over ondernemen. 

Er zijn erg veel hondenprofessionals en de concurrentie is hoog. Daardoor ging ik tegen een prijs werken die ik niet verdiende. 

Één van de gevolgen was dat ik mijn passie verloor en zowel emotioneel als financieel in het rood kwam te staan.  

Je kent ons mogelijk al van ‘de kinderen en de honden’, maar in onze programma’s bieden we veel meer. Wij hebben namelijk 2 missies:

 1. Het terugdringen van (bijt)incidenten naar kinderen…
 2. Het verder professionaliseren van de hondenbranche, dus het versterken van jouw positie als hondenprofessional.

De IMPACT en waarde die wij met elkaar bieden in de levens van honden en hun gezinnen is enorm.  

Maar dit kun je pas overbrengen aan je klanten als jij het ook zo ziet.  

En daarvoor zijn 3 dingen nodig!

 1. Als eerste, je hebt een super aantrekkelijk aanbod nodig. Zo’n aanbod wat iedereen wil hebben en waar je zelf fan van bent omdat het echt bij je past.
 2. Wat je ook mag willen is dat een potentiële klant voor jou kiest omdat jij op een sympathieke manier je marketing voert.
 3. En als laatste dien je knettergoed te worden in je communicatie waardoor je aansluit bij alle type eigenaren en hen verder helpt. 

Of je nu met kinderen wil werken óf op een hele andere manier met honden werkt, het zijn precies dezelfde 3 principes die je nodig hebt om met je passie goed je geld te verdienen. 

Dat is ook dé reden dat we je in onze programma’s heel veel tools en advies geven over het opzetten van je business. En dan specifiek een business in de hondenbranche.

Want wat heb je aan je hondenkennis als je er niet voldoende mee naar buiten kunt komen. Als je een toffe training hebt, maar het niet verkocht krijgt? Dan heeft geen ‘hond’ er iets aan ;-).

   

Daarom hebben we naast ons huidig VIP programma, een krachtig online programma ontwikkelt waarin we alleen de beste strategieën met je delen. 

Er is geen 1 programma in Nederland of in België wat zo praktisch en compleet in elkaar zit. 

In de eerste jaren heb ik veel fouten gemaakt, maar vooral heel veel geleerd en ontdekt. Ik deel alleen die technieken met je die we zelf ook gebruiken die impact en omzet verhogend werken. 

Om er echt heel goed in te worden, stimuleren we je om ze direct te gaan toepassen. Want het gaat er niet om WAT je allemaal weet. Het gaat erom dat je het ook echt toepast.

En wanneer je vragen hebt, jouw idee wil toetsen, óf een steuntje in de rug nodig hebt, dan kan dat in onze wekelijkse Impact calls. Daarnaast leer je sneller en slimmer door daarin ook de vragen van collega’s te volgen.

Het is echt niet nodig om daar iedere week bij te zijn, maar als je wil is het er. Zodat je nooit lang met je vraag hoeft te wachten. We zitten voor je klaar. 

Met het Impact online programma hoef je niet weg van thuis of van je bedrijf. Geen reistijd of files en je werkt precies wanneer jij dat wilt. Zo kun je alles optimaal inpassen in je werk én in je privé leven. 

Van alle hondenprofessionals die bij ons een programma hebben gevolgd heeft 85 % een nieuw (online) aanbod opgebouwd én zijn ze anders gaan werken.

Hierdoor helpen ze meer klanten, tegen een goede prijs en zijn zij professioneler gaan werken. 

Hieronder lees je álles over het IMPACT online programma.

We houden van eenvoud. Daarom hebben we 3 varianten gemaakt en kun je ons programma volgen in 2 jaar, 1 jaar of een Half jaar.

Heb je vragen, wil je even sparren over het werken met kinderen óf het bouwen van je bedrijf, schrijf je dan even in voor een spar gesprek.

Ja, ik wil graag even sparren

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Op welke manier je ook met honden werkt, alles wat we delen is toe te passen op jouw specifieke hondenaanbod.  

Maar omdat wij staan voor het terugdringen van bijtincidenten naar kinderen nemen we het werken met honden in gezinnen als uitgangspunt in onze voorbeelden en strategieën die we met je delen. 

Want wat je altijd nodig hebt zijn die 3 principes die ik al eerder noemde.

Je wil een fantastisch aanbod hebben wat iedereen wil kopen. Een sympathieke marketing voeren zodat de klant gemakkelijk bij je koopt en je moet knettergoed willen worden in je communicatie.  

Dus of je nu:

 • groepstrainingen geeft en overweegt om 1-op 1- te gaan werken…
 • op unieke wijze hondenmassages combineert met gedragstherapie…
 • je alleen nog maar BN-ers gaat begeleiden…
 • exclusieve trajecten voor zwangere eigenaren aan wil bieden…
 • ervan droomt om retraites voor honden & eigenaren te organiseren…
 • uit wil groeien tot de kind-hond specialist van jouw regio…
 • je passief inkomen wil krijgen via online hondentrainingen…
 • alleen nog maar in langere programma’s wil werken…

Het kan!

Als je aan alles voelt dat je klaar bent voor een verandering (ook al is het spannend) en je een match voelt met wat wij doen schrijf je even in voor een vrijblijvend telefonisch spar gesprek. We nemen je vragen door en ik kan je mogelijk een advies geven. Vrijblijvend en inspirerend. 

Even iets persoonlijker…

Ik heb zelf jarenlang geworsteld om binnen de hondenbranche een goed inkomen te kunnen verdienen, dus ik weet precies hoe het is.

Het langdurige vele werken, passie voor je werk, maar niet altijd het werk kunnen leveren wat je voor ogen hebt. Veel uren draaien tegen een te laag tarief en dus geldstress. 

Jarenlang werkte ik op  basis van uurtje factuurtje met mijn klanten, terwijl ik er zo naar verlangde om langer met eigenaren te werken, zodat ik echt impact kon maken. Van alles heb ik geprobeerd, tot ik besloot om de allerbeste businesscoaches in te huren.

Ik gaf mijn laatste spaargeld uit en ik krijg het nog warm als ik eraan denk. De allerbeste keuze ooit.

Binnen een paar maanden had ik mijn investering van duizenden euro’s terugverdiend en maakte ik de belangrijkste keuzes: Het roer ging om.

Alles wat ik leerde heb ik specifiek omgezet naar onze hondenbranche zodat je het beste van twee werelden krijgt. 

Inmiddels heb ik een gezond financieel bedrijf en deel ik mijn kennis en ervaring heel graag met jou. 

Ik help je om ervoor te zorgen dat ook jij langdurig impact kunt maken én met je passie goed je geld verdient. 

Wil jij ook echt impact maken en genieten van je vrijheid als ondernemer zodat je die trainingen kunt geven die echt bij je passen?

Dan geef ik je in ons nieuwste programma; IMPACT Online alle tools en ondersteuning die je nodig hebt om in vrijheid je bedrijf te runnen.

Waar ben jij bij geholpen?

Er is veel en mooi werk te doen binnen onze branche en we staan op een kantelpunt. Want er liggen momenteel zoveel kansen maar de meeste mensen zien ze niet. En dat terwijl er zoveel hulpvragen van klanten ontstaan. De nieuwste ontwikkelingen geven je alle vrijheid als je ze voor je laat werken!

We hebben al veel hondenprofessionals geholpen om hun bedrijf op te bouwen. En we gaan jou hier ook graag bij ondersteunen, als je dat wilt natuurlijk.

Dit programma past perfect bij je als je:

 • Boordevol ideeën zit, maar er niet toe komt om ze uit te werken…
 • Een kwalitatief goed (kind-hond) aanbod op de kaart wil zetten…
 • Je niet weet hoe je op een mooie manier een verkoopgesprek voert…
 • Graag langer met een klant wil werken voor beter resultaat…
 • Niet goed weet hoe je klanten langdurig klant laat blijven…
 • Soms onzeker bent over de kwaliteit van je trajecten..
 • Het lastig vindt om goed je prijs te bepalen..
 • Ontzettend veel en afwisselend werk hebt maar meer in vaste programma’s zou willen werken…
 • Online wil werken en hiermee reistijd bespaart, zodat er tijd en energie overblijft voor het uitwerken van goede ideeën…

1.  We focussen op wat WERKT en vermijden de middelmaat

2.  Bij ons draait álles om IMPACT en blijvende resultaten…

Dit programma is niet geschikt voor je als je…

  • Vindt dat het probleem bij de klanten ligt of bij de concurrentie…
  • Op dit moment persoonlijke problemen hebt die al jouw aandacht vragen…
  • Geen kans ziet om iedere week minstens een dagdeel AAN je bedrijf te werken i.p.v erin…
  • Een serieuze hekel hebt aan de computer en daar niet mee wilt werken..
  • Je moeilijk kunt openstellen voor feedback…

We willen alleen dat je meedoet aan het programma als jij ook heel zeker voelt dat je echt een nieuwe stap wilt zetten.

Het is heel jammer van ons beider investering en inspanning als de kans van slagen niet maximaal is.

Kies voor dit programma als je:

 • Open staat voor nieuwe ontwikkelingen (veel van wat je leert is niet “gangbaar”)
 • Denkt in mogelijkheden i.p.v. moeilijkheden…
 • “Wakker” bent voor nieuwe mogelijkheden…
 • “Coachable” bent
 • Dit ECHT graag wil…

Wat je gaat ontdekken:

Adviseren vanuit de Gezinsdriehoek

Neem deze methode op in jouw coaching en training en jouw klant zal het waarderen dat je niet alleen oog en oor hebt voor de hond, maar ook voor hen en overige gezinsleden. Of dat nu is in een gezin met kinderen of zonder, iedere hond woont in een ‘gezin’/samen.

Kinderbrein

Ontvang een draaiboek vol inzichten en praktische instructies in het werken met kinderen van 0- 8 jaar en krijg toegang tot ons archief vol leuke én veilige kinderinterventies voor de opbouw van jouw consult, trainingen én workshops met kinderen.

Dierbaar Verkopen

Ontdek hoe je op een sympathieke/prachtige en respectvolle manier verkoopt. Je doet aan 1 op 1 marketing waar momenteel enorm veel behoefte aan is. Je ontvangt mijn persoonlijk script waarmee ik al voor tienduizenden euro’s heb verkocht.

Pareren van bezwaren

Ben nieuwsgierig naar waarom het gesprek pas begint als de klant NEE zegt en ontvang de technieken om weerstand en bezwaren om te buigen.

Succesvol praten met kinderenDierbare Ontmoetingen

Ontdek de belangrijkste gesprekstechnieken in het praten met kinderen, zodat je vlot en makkelijk met kinderen praat/omgaat.

Pak het podium en voorkom bijtincidenten

Je ontvangt een kant en klaar script voor een interactieve lezing. Niet alleen trek je hier nieuwe klanten mee aan, je voorkomt ook bijtincidenten en krijgt een grotere naamsbekendheid.  Dit script is overigens prachtig om te buigen naar een online aanbod.

Maak je Woef Babyproof

Ontdek hoe je zwangere hondeneigenaren stap voor stap begeleid in het voorbereiden van hun hond op de komst van de baby.  Super leuke en waardevolle dienst die je 1 op 1 kunt geven, maar ook online kunt gaan aanbieden.

Ja/Nee/Twijfel Training

Ontvang de unieke methode om bijtincidenten te voorkomen waarbij kinderen de hoofdrol spelen. Je komt dit nergens anders tegen, wat jou onderscheidend maakt.  Deze oplossingsgerichte manier van werken is ook te gebruiken in het contact met volwassenen (ook perfect om online aan te bieden).

Signature System

Ontwikkel jouw unieke methode om problemen met honden op te lossen.

Ontvang ons 7- stappen model en ontdek hoe je in waardevolle programma’s je beste werk levert en er de juiste prijs voor vraagt.

Verdien Formule

Ontdek jouw ideale verdienmodel waarbij je niet alleen kiest voor omzet, maar ook voor vrijheid.  

Impact Cirkel

Weet hoe je exact de prijs bepaalt die jouw dienst waard is en waar je vierkant achter staat. Zodat je dit met gemak verwoord naar klanten.

Hocus Pocus Focus Methode

De methode om een nieuw project met 100% focus op te starten. Zo scheid je hoof van bijzaken, kies je in wat belangrijk is en wat niet. Hierdoor ga je sneller.

Sympathieke Marketing

In deze module hebben wij alles voor je op een rij gezet rondom marketing zodat je hier straks een super gave matrix voor hebt die je jaren toe kunt passen. Van Domino effect tot Gratis weggevers…je krijgt het allemaal.

Van Passie naar Passief Inkomen

Ontdek exact met welke strategie je van jouw passie een passief inkomen maakt wat jarenlang voor je werkt.

En nog veel meer….

Je doet het zelf maar niet alleen:

Tijdens deze stappen bieden we je alle informatie op de online academie én online coaching zodat jij je bedrijf kunt opbouwen. Dat doen we via teksten, video’s, oefeningen én de wekelijkse calls (m.u.v. de schoolvakanties) waarin je feedback en antwoord krijgt op je vragen. 

Van alle hondenprofessionals die deelnamen aan 1 van onze programma’s  heeft 85% een nieuw aanbod opgebouwd en zijn zij anders gaan werken. Waardoor ze meer klanten helpen, een goede prijs vragen en werken op een manier die IMPACT maakt.

Wil je een kijkje in de online academie?

Klik dan even op onderstaande video voor een indruk uit een Kind-Hond module.

Even sparren?

In een telefonische spar-sessie  nemende  je vragen door en ik kan je mogelijk een advies geven. Mocht je daarnaast een match voelen met wat wij doen, dan vertel ik je graag iets over onze programma’s. 

Geheel vrijblijvend en inspirerend. 

Dierbare groet,

Cindy

Ja, ik wil graag even sparren

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Super leuk om even met je kennis te maken en te sparren!