Dierbare ontmoetingen is dé plek waar je terecht kunt om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Je vindt hier een grote verzameling aan online materiaal, ter inspiratie in je werk met honden en het voorkomen van bijtincidenten of om bij te leren over je bedrijf.

We bieden doorlopende programma’s wat betekent dat je op ieder moment kunt instromen. 

Zo kun je starten met leren en ontwikkelen precies op het moment dat het jou (en je omgeving) het beste uitkomt. 

Als je hier bent, streef je waarschijnlijk hetzelfde doel na als wij: “IMPACT maken met je werk ” en vrijheid ervaren. Neem daarvoor eens een kijkje onder de knop AANBOD.

Of kijk eens op ons platform speciaal voor hondenprofessionals via de besloten facebook groep; Kind en Hond, veilig én gelukkig.

Wil je een keertje met mij sparren over kinderen en honden óf over je bedrijf?  

Geef je dan op voor een vrijblijvend telefonisch spar-gesprek.

In een half uurtje tijd nemen we je vragen door. En kan ik je mogelijk een advies geven én wanneer je het interessant vindt vertel ik je graag iets over onze programma’s. Vrijblijvend en inspirerend.

Ik spreek je graag.

Ja, ik wil graag even sparren

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Veronica van Ameijde – HONDENPROFESSIONALS

Ik heb zó genoten, zowel het afgelopen half jaar als vandaag en zoveel geleerd. Niet alleen alle kennis die je hebt gedeeld, maar ook over mezelf. Hoeveel méér ik kan dan ik dacht, en wat er allemaal nog te leren is en wat ik allemaal kan aanbieden. Wat een verrijking! Dank je hiervoor Cindy!

Conny Ouwendijk – HONDENPROFESSIONALS

Wat heb ik een super tijd gehad tijdens de opleiding.

Zo veel geleerd! Niet alleen de kennis gekregen maar ook geleerd hoe die toe te passen. Heel erg bedankt!!