Instructie; blogs voor én door hondeneigenaren

Super, dat je overweegt om je verhaal te delen!

Een echt gebeurd verhaal én een goede foto maakt zoveel impact als het gaat om het voorkomen van bijtincidenten naar kinderen.

Want doordat jij jouw verhaal deelt krijgen andere eigenaren inspiratie of een beter beeld van wat zij kunnen doen. 

Kijk hieronder hoe je jouw verhaal makkelijk kunt opsturen.

Gaat schrijven je van nature goed af? 

Om jouw verhaal als blog op onze website te publiceren heb je simpelweg tekst nodig, een verhaal.  Mogelijk gaat het schrijven je makkelijk af of kun je wel wat hulp gebruiken? 

Ons helpt het altijd enorm om te schrijven via een bepaalde schrijfstructuur. 

En als dank voor jouw verhaal willen we jou ons super handige 7-stappen script geven wat je als houvast kúnt gebruiken. Het hoeft dus niet, jij bepaalt hoe je je verhaal wilt opstellen.

Je zult begrijpen dat wij je tekst doorlezen en redigeren waar nodig. Ook kijken wij of blogs voldoende aansluiten bij onze missie. Je hoort sowieso iets van ons. 

Én…voordat je begint met schrijven, neem lekker de tijd,  zodat je er echt even voor kunt zitten.

Want als je plezier hebt in het schrijven zal dat ook terug te lezen zijn in je verhaal.

Ja, ik heb een kind-hond verhaal

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Vind je het goed?

Wanneer jij jouw verhaal met ons deelt kan het zijn dat wat jij geschreven hebt óf de foto die je stuurde zo ontzettend waardevol is dat we dit heel graag nog eens gebruiken. 

Maar om dat te doen willen we even vragen of je het goed vindt dat we je verhaal en foto ‘onbeperkt kunnen gebruiken’.

‘Onbeperkt’ betekent dat je het goed vindt dat we voor onbepaalde tijd een foto/video gebruiken voor bijv. een artikel over hond & kind, een lezing voor hondenprofessionals, voor het gebruik binnen de online academie of binnen de website of programma’s van Dierbare Ontmoetingen en andere websites die veiligheid tussen hond en kind ondersteunen.

Dus eigenlijk voor alles wat we doen als het gaat om het voorkomen van bijtincidenten. Volgens de privacy wetgeving moet ik je ook nog laten weten dat er geen financiële vergoeding tegenover staat en dat ik je daarvan op de hoogte heb gesteld.

Dus dat doe ik dan even bij deze :-).

Als je dit goed vindt, laat dan hierboven even je gegevens achter daarmee geef je akkoord en dan ontvang je gelijk een e-mailtje van ons waarmee je kunt inzenden plus de 7 schrijfstappen.

We kijken uit naar jouw verhaal en namens alle honden en kinderen in Nederland en België… DANK JE WEL. 

Verhalen voor en door hondeneigenaren