UITNODINGING KENNISSESSIE

Wist je dat er per jaar 75.000 kinderen gebeten worden door een hond? 

En wist je dat het heel vaak om de eigen gezinshond gaat of door een hond uit de familie/ vriendenkring? De groep van gebeten kinderen wordt steeds groter. Maar dat hoeft niet zo te zijn.

Mijn hond en enkele buurtkinderen. Wist je dat  jongens 2 x zo vaak worden gebeten als meisjes.
Wist je dat jongens 2 x zo vaak worden gebeten als meisjes? Ontdek waarom dat is tijdens de kennissessie, zodat je hier rekening mee kunt houden.

 

Heel veel eigenaren weten niet goed wat ze met hun hond aan moeten als het aankomt op kinderen. Herken je 1 of meerdere punten?

-Kijk je wel eens met ingehouden adem toe hoe jouw hond en kind samen spelen?

– Weet je niet hoe je het beste een kind kan vertellen hoe hij/zij met je hond om moet gaan?

– Heb je een hond die druk of fel reageert op andere kinderen, zodat het moeilijk is om controle te hebben en raak je daar onzeker van?

Herken je hier iets van? En lijkt mijn kennissessie waardevol voor jou? Meld je dan hieronder aan. 

 

“Toen mijn 2-jarig zoontje werd gebeten door onze hond Binkey, zijn we vreselijk geschrokken. Hoe moest dit nu verder?

Gelukkig kwam ik bij Cindy terecht. We leerden zoveel over onze hond en ik kan nu echt zeggen dat ik alle vertrouwen heb in de situatie. Ik herken de risico’s. Wat opvalt is dat niet alleen mijn zoontje en mijn hond gemoedelijker met elkaar omgaan, maar dat onze hond nu zelf ook meer rust opzoekt. Binkey kan blijven! Ook wanneer we in de toekomst een 2-de kindje verwachten.”

Yvonne van Veldhoven/Ossendrecht

 

Wat is een kennissessie?

Ik heb zelf een hond gehad die ondanks alle goede zorg en training toch 2 keer is uitgevallen naar een kind. Ik was opgeleid tot hondengedragstherapeut, maar toch verloor ik het vertrouwen in mijn hond, maar ook in de kinderen in mijn leven. Ik was gespannen en hield kinderen op afstand en dat bracht een averechts effect teweeg.

Achteraf had ik het kunnen voorkomen, maar ik moest eerst leren hoe ik dat kon doen. Dat kan ik nu en daarom is mijn missie geworden om het hoge aantal bijtincidenten in Nederland terug te brengen.

Het is enorm belangrijk dat je als eigenaar toegang hebt tot goede en gebundelde informatie. Je bent van harte uitgenodigd bij voor mijn kennissessie van jouw keuze. Ik bied ze aan door het hele land. 

Deze bijeenkomsten duren gemiddeld 2 uur en zijn voor €12,40 excl. 21% btw toegankelijk.

Je kunt je aanmelden via de button onder aan de pagina. Het is een bijeenkomst alleen voor jou, dus je hond en je kinderen mag je thuis laten.

In mijn kennissessie leer je:

>  waarom het belangrijk is de risicosituaties van jou hond te herkennen en waar je rekening mee dient te houden.

 > je ontdekt waarom het zo moeilijk is om met name kinderen van andere ouders aan te sturen in het contact met je hond.

> 3 manieren om kinderen snel, leuk en veilig aan te sturen in het contact met je hond, zodat zij met je samenwerken.

Tevens maak je kans op 1 van de 4 telefonische veiligheidstrategieën die ik verloot. Dit is een waardevol 1- op -1 moment waarin je ontdekt wat jij en jouw hond nodig hebben om veilig en met plezier om te gaan met kinderen.

Als je nu denkt: Ja, dit is echt iets voor mij! Meld je dan hieronder aan voor de kennissessie! 

 

 

 

 

    

Kennissessie