ONLINE TRAINING VOOR HONDENEIGENAREN

Wanneer je hond gromt naar een kind of op een andere manier uitvalt naar een kind, dan schrik je enorm.

Dat is oké, en dat is een normale reactie. Maar als je schrikt kun je soms dingen doen die het alleen maar erger maken.

Bekijk de video of lees hieronder de tekst waarin ik je vertel wat ik fout deed toen mijn hond onverhoopt uitviel naar een kind. 

Welke fouten ik maakte toen mijn hond gromde…

Toen mijn hond gromde naar ons oppaskind schreeuwde ik hard NEE tegen mijn hond en trok ik het kind van mijn hond vandaan. Mijn hond droop angstig af en ons oppaskind was zo van mij geschrokken dat hij vreselijk moest huilen.  Ik realiseerde me dat ik het met mijn reactie erger had gemaakt.

Maar hoe had ik het dan wel moeten doen? 

Ik werd gespannen wanneer kinderen met mijn hond wilde spelen, ik was bang dat het weer opnieuw zou gebeuren. 

Hoe pakte ik  de draad weer op, hoe zorgde ik voor dat ik  weer vertrouwen kreeg in mijn hond. En hoe zou ik het kind hierin betrekken. 


Misschien dat je nu denkt? Het kind? Wat zou je daar mee moeten doen? Veel hondeneigenaren weten niet hoe ze het kind erbij moeten betrekken om het weer ‘goed’ te maken, terwijl dat juist zo belangrijk is.  


Als 2 kinderen ruzie maken, zorgen we er ook voor dat ze het weer goed maken. We zorgen dan voor dat een vriendschap blijft bestaan. 

  • Maar hoe doe je dat als het gaat om de hond?
  • En wanneer doe je dat?
  • Direct na het grommen of pas de dag erna?

Wanneer je de onderstaande online training aanschaft, deel ik je mijn 8-stappen plan met je waarin je leert om veilig én snel te reageren naar je hond en het kind.  

In 1 uur tijd zul je leren: 

  • Hoe en waar je precies moet gaan staan, zodat je hond makkelijker naar je toekomt…
  • Waarom je beter niet je hond straft voor het grommen, maar wat je dan wel kunt doen…
  • Hoe je jouw hond helpt om het kind toch weer leuk te vinden…
  • Hoe je het kind erbij betrekt zodat  er geen angst voor jouw hond ontstaat…
  • Wat een 10-secondenboodschap is en hoe je deze toepast, zodat een kind sneller luistert…

De online training zorgt ervoor dat je bent voorbereid als het een keertje mis gaat tussen je hond en kinderen.

Zo kun je ontspannen genieten van je hond én van de kinderen in je leven. 

Praktische informatie over de online training

Voor wie

Deze training is geschikt voor alle hondeneigenaren met of zonder eigen kinderen. 

Of je nu papa of mama bent, tante of oom, buurman of buurvrouw, het maakt niet uit. Als hondeneigenaar kom je overal kinderen tegen. 

Wanneer jouw hond bovengemiddeld angstig of druk reageert naar kinderen óf wanneer je hond al eens heeft gegromd of is uitgevallen naar een kind, is het 8 stappen script ook goed te gebruiken.

Maar wanneer jouw hond al eens heeft gegromd of gebeten, erg angstig is, vraagt dit meer begeleiding, omdat het risico hoger is. 

Ik nodig je dan ook van harte uit om contact met mij op te nemen wanneer dat het geval is.

Ik zal je dan vragen wat er speelt en je matchen met een kind-hond-professional die jou verder kan helpen. Deze kind-hond-professional is door Dierbare Ontmoetingen opgeleid, waardoor je werkt met een professional die kennis heeft over honden én over kinderen.  

Betaling

Wanneer je op de onderstaande button klikt kun je de online training kopen voor €32,50,- incl. 21 % btw.

Vervolgens kun je de online training zelf downloaden en bekijken zo vaak je maar wil.

KOOP HIER JOUW ONLINE TRAINING

Wanneer je vragen hebt, stuur me een mailtje via: info@dierbareontmoetingen.nl

Dierbare groet

Cindy van Dorst

Ik had nooit bedacht dat ik 1 uur tijd zoveel zou kunnen leren

Het mooie aan deze online training is dat ik hem samen met mijn vriend op de bank heb kunnen kijken. We hebben zelf nog geen kinderen, maar de kinderen van onze buren komen iedere dag op bezoek bij onze hond.

Dat is ook de reden dat ik deze training volgde. Ik wilde voorbereid zijn en weten wat ik zou moeten doen als het keertje mis ging tussen mijn hond en de kinderen.

We stonden verbaasd over hoe makkelijk je je hond kan helpen door precies op de juiste plek te gaan staan. Ik weet ik wat ik moet doen en dat geeft me echt zelfvertrouwen.

Iedere eigenaar zou dit moeten weten.

Onze Border Collie kan redelijk nerveus zijn in drukke situaties. Met 2 kinderen in huis zijn er logischerwijs best veel drukke situaties.

Onlangs gromde onze hond toen ons kind door het huis rende. Ik heb gemopperd op onze hond en hem naar zijn plaats gestuurd.

Nu ik deze training heb gevolgd, zal ik dat echt nooit meer doen. Wat mij bij blijft uit deze training zijn de 8-stappen die je kunt zetten om een uit de hand gelopen situatie weer te neutraliseren. Aan het einde zit een opdracht die we echt thuis hebben geoefend, zodat de kinderen ook beter zijn voorbereid, mocht het nog eens gebeuren. Een echte aanrader.

10-secondenboodschap is goud!

Ik vond de online training super interessant maar ook fijn om te volgen. Cindy heeft zelf ook moeite gehad met haar hond en kinderen en dat merk je zoals ze dingen uitlegt.

Ik vond het geweldig om de 10-seconden boodschap uitgelegd te krijgen en om jezelf in een driehoek op te stellen. Het zijn simpele en logische inzichten, maar je moet er maar op komen.

Mocht mijn hond ooit grommen naar een kind, zal ik dit zeker toepassen.