Bereik de maximale veiligheid tussen hond en kind in 5 stappen, zodat jij, je hond en alle kinderen in jouw leven van elkaar kunnen genieten.

Heb jij een hond en kinderen in jouw leven?

Herken je 1 of meerdere punten?:

–       Kijk je wel eens met ingehouden adem toe hoe jouw hond en kind samen spelen?

–       Heb je een hond die druk of fel reageert op andere kinderen, zodat het moeilijk is om controle te hebben?  Of heeft jouw hond een kind  gebeten?

–       Weet je niet hoe je het beste een kind kan vertellen hoe hij/zij met je hond om moet gaan?

Wanneer je dit herkent, lees dan vooral verder want ik heb een aanbod voor je wat het verschil gaat maken tussen een hoop ellende en het vergroten van je geluk.

Wist je dat de groep ‘gebeten kinderen’ steeds groter wordt?

Per jaar worden er 75.000 kinderen gebeten worden door een hond. En wist wist je dat het heel vaak om de eigen gezinshond gaat of die van familie of vrienden?

Wanneer jouw hond een kind bijt is dat een van de vreselijkste dingen die er kunnen gebeuren. Veel eigenaren maken dan vanuit emoties de keuze maken en staan de hond af aan het asiel of laten de hond zelfs euthanaseren.

En dat is vrijwel altijd de verkeerde keuze! Ik ben van mening dat duizenden bijtincidenten naar kinderen voorkomen kunnen worden wanneer jij als eigenaar d5 stappen toepast in het leven van jouw hond.

Wanneer je dat doet bereik je maximale veiligheid tussen hond en kind. Veel eigenaren denken dat dit niet haalbaar is of dat het moeilijk is.

Stel je voor eens voor dat dit niet zo is.

Stel je eens voor dat je een hondenleven lang met het volste vertrouwen in jezelf en in je hond iedere hond-kind situatie leuk en veilig kunt maken.

Hoe zou dat voor je zijn?

Waarom zou je nu mee doen?

Ik heb de afgelopen jaren honderden honden en eigenaren geholpen. Daardoor kan ik stellen dat probleemgedrag altijd toeneemt en nooit vanzelf afneemt.

Dat hoop je wel als eigenaar, maar ik kan je verzekeren dat dit niet het geval is.

Hoor jij jezelf ook wel eens deze zinnen zeggen?

  • Het is de leeftijd dat hij zo druk is naar kinderen, dat gaat vanzelf wel over.
  • Tja, dit ras is nogal bang voor kinderen..
  • Ik neem hem maar niet mee naar de verjaardag, want dat vertrouw ik niet….

Wanneer je dat wel eens zegt, voel je niet schuldig. Zie het wel als een waarschuwing signaal dat er iets speelt. Hoe langer je wacht hoe moeilijker het probleem wordt om op te lossen.

Je bespaart jezelf én je hond tijd, energie, onzekerheid en frustratie wanneer je nu in actie komt.

 Hoe zet je de volgende stap?

Meld je aan voor de gratis veiligheidsessie in het formulier hiernaast of klik HIER voor meer informatie.

Mijn veiligheidsessie is een gratis en vrijblijvende telefonische coaching van 30 minuten waarin we ingaan op jouw vragen. Ik vind het heel belangrijk om te horen waarom je mee zou willen doen aan dit programma. Pas na dit gesprek beslis je of je wel of niet mee wil doen aan het programma.

“Toen mijn 2-jarig zoontje werd gebeten door onze hond Binkey, zijn we vreselijk geschrokken. Hoe moest dit nu verder? Ik probeerde via Marktplaats een ander thuis te zoeken, maar ik was als de dood dat hij ‘verkeerd terecht zou komen’. Mijn kindje is het allerbelangrijkste, maar wat had ik een verdriet met deze keuze. Ik heb Binkey al 9 jaar.

Gelukkig zocht ik verder en kwam ik bij Cindy terecht. We leerden zoveel over onze hond en in 3 sessies kan ik nu echt zeggen dat ik alle vertrouwen heb in de situatie. Het heeft even zeer gedaan aan mijn portemonnee, maar wat is het opluchting  dat onze hond nu bij ons kan blijven. Wat opvalt is dat niet alleen mijn zoontje en mijn hond gemoedelijker met elkaar omgaan, maar dat onze hond nu zelf ook meer rust opzoekt. Binkey kan blijven! Ook wanneer we in de toekomst een 2-de kindje verwachten…”

Yvonne van Veldhoven, Ossendrecht

Wat levert deelname aan het programma je op:

– een duidelijk antwoord op de vraag ‘ Waarom doet mijn hond zoals hij doet?’.  Je hoeft hier niet meer naar te gissen of je zorgen over te maken.

– een oplossing voor jouw hond-kind probleem die bij precies aansluit bij jou, je hond en de kinderen past. Het gevolg is dat iedereen graag meewerkt, inclusief je hond.

– 5 stappen waarin je met de minste moeite alle risico situaties kunt voorkomen, zodat jouw hond nooit hoeft te bijten en altijd ontspannen is.

– 5 kinderspelletje waarmee je het contact tussen hond en kind versterkt.

– een geweldige relatie met je hond.

– een blije en ontspannen hond die dankbaar is voor jouw ondersteuning.

– je houdt tijd en energie over omdat je niet met kinderen en/of je partner hoeft te discussieren over welke regels er tellen voor de hond.

– het bespaart je gevoelens van angst en schuld omdat je weet wat je hond nodig heeft en je hem of haar dat ook kunt geven.

– je leert met gemak je omgeving praktisch te managen zodat je de veiligheid maximaliseert.

– je leert hoe je kinderen en volwassenen in 10 seconden gemotiveerd krijgt om dat gene te doen wat goed is voor je hond, zodat ze met je meewerken.

– je bereikt het leven met je hond wat je WEL wil en je focust jezelf niet langer op wat je niet wil.

 

Het programma voor 2 personen omvat:

1      1-daagse training op locatie praktijk Dongen incl. lunch

2      2 x dagdeel (3 uur)  coaching en training locatie praktijk Dongen of in de eigen leefomgeving.  Dit in overleg met elkaar.In de live ontmoetingen leer je om de 5 stappen van het programma te doorlopen. Er is volop afwisseling tussen inzichtsoefeningen, overdenkingen, praktisch handelen en actie.

3       Handige handouts en checklisten die de therapie ondersteunen

4       2 persoonlijke (telefonisch) voortgangsgesprekken: 2 x 30 minute

 

” Wij hebben met Cindy contact opgenomen omdat onze hond Nino (5 jaar) gromde naar ons dochtertje van 1 jaar oud. Ik maakte me zorgen. 

Ik probeerde van alles om het te veranderen, maar op de verkeerde manier.  Voorheen zette ik mijn dochtertje veel meer in de box en dat leek een makkelijke oplossing.

Sinds Cindy is geweest ben ik mijn hond veel meer aan het opvoeden en is mijn hond rustiger geworden.  Het resultaat is dat ik mijn kindje veel meer uit de box haal. Dat doe ik omdat ik het idee heb dat ik de juiste handvaten heb. Zo leerde ik dat het een groot verschil maakt hoe en waar mijn dochtertje zit in relatie tot de hond. 

Wat ik nu doe is een veel betere en fijnere oplossing. Want ik vind dat ze allebei rond moeten kunnen lopen en dat het voor iedereen fijn is. En het gaat hartstikke goed. 

Niels en Manuela Buur- Oosterhout

EXTRA BONUS IN HET PROGRAMMA

 

Blog wat als je hond maar 1 keer bijtEmergency call

Dit geeft je de mogelijkheid om bij zorgen/ incidenten over je hond mij te bellen. Binnen 24 uur bel ik je op en help ik je verder, ook in het weekend. Geldig tijdens en tot 4 weken na het programma.

Voor wie werkt dit programma het beste?    

  1. Dit programma is voor eigenaren die heel graag snel in actie willen komen.
  2. Dit programma is voor eigenaren die het fijn vinden om intensief begeleid te worden in een 1- op 1- situatie.
  3. Dit programma is voor eigenaren die hun geluk en het welzijn van hun hond en kinderen willen vergroten.
  4. Dit programma is geschikt voor eigenaren eigenaren die zichzelf tijd en frustratie willen besparen omdat ze veel liever leuke dingen doen.

 

Omdat ik je begrijp kan ik je als beste helpen.

Net zoals iedere hondeneigenaar ben ik ook bang geweest dat het ‘een keer’ mis zou gaan. En dat is ook een paar keer bijna gebeurt. Je kunt in mijn Ebook lezen hoe ik het heb aangepakt.

Wanneer een hond een kind heeft gebeten, is dat vreselijk voor alle partijen. Veel eigenaren spreken dan ook vanuit heftige emoties wanneer ze mij bellen. Ik begrijp die emotie. Toen mijn eigen hond een keer opsprong naar het gezicht van een kind was ik vreselijk ontdaan en had ik behoefte aan kennis om dit voor eens en voor altijd te voorkomen.

En daarom heb ik een methode ontwikkelt waarmee eigenaren maximale veiligheid tussen hond en kind kunnen bereiken. Ik ben een ervaren en gediplomeerd gedragstherapeut voor honden en ik heb honderden gezinnen geholpen in mijn werk als gezinshulpverlener. Ik leef het leven met hond en kinderen, dus ik weet waar je tegen aan loopt.

Hoe zet je de volgende stap?

Meld je aan voor mijn gratis veiligheidsessie. Dit is een telefonische coaching van 30 minuten waarin we bespreken waar jij en je hond mee geholpen willen worden. Klik HIER voor meer informatie of meld je aan in het formulier hiernaast. Ik neem dan snel contact met je op.

Het gesprek alleen al levert je duidelijkheid op en op het einde van het gesprek weet je wat de volgende stap kan zijn. Ik denk graag met je mee, want een hondenprobleem oplossen hoef je niet alleen te doen. Pas na de veiligheidsessie beslis je of je  mee wil doen aan het programma.

cindy-portret-185-185 Dierb_Ontm_logo_zonder_onderschrift Cindy van Dorst helpt eigenaren in het voorkomen en behandelen van bijtincidenten naar kinderen. Zodat de hond kan blijven (leven) én een kind veilig is. Meld je aan voor de GRATIS veiligheidsessie ” In 30 minuten meer veiligheid” {a1128ar11050}