TRAIN OUDERS ÉN KINDEREN MET MEER EFFECT (ZODAT HOND EN KIND, VEILIG ÉN GELUKKIG ZIJN)

Werk jij met honden? En hoor je ook regelmatig van jouw klanten:

“Mijn hond is zo lief, die doet geen vlieg kwaad, laat staan een kind”.

In 2016 gaven 40 hondenprofessionals antwoord op mijn vraag welke problemen zij tegenkomen in de begeleiding van eigenaren, hun honden en kinderen?’

Enkele reacties van professionals

“Mensen vinden het schijnbaar moeilijk vinden om grenzen te stellen aan hun kinderen, betreffende de hond. Ze hebben het idee dat de hond alles maar moet goedvinden en wanneer de hond waarschuwt door te grommen, dan is de hond volgens de ouders altijd fout. Waar ligt mijn taak? Welke verantwoordelijkheid heb ik hierin?”

“Ik loop er tegen aan dat eigenaren hulp inroepen omdat ze een kindje krijgen. Ze denken dat ze dan de hond moeten leren dat ‘ het kindje wel boven de hond staat’. Ik moet de mensen dus allereerste duidelijk maken dat dit idee niet realistisch en achterhaald is.”

Wil je weten wat ik ontdekte? Met welk probleem professionals in Nederland en België elke dag te maken krijgen?

Ik nodig je van harte uit voor een telefonisch gesprek.

Want ik ben enorm nieuwsgierig naar waar jij tegen aan loopt in jouw werk als instructeur en/of gedragstherapeut.

Na het gesprek:

1) Weet je welk probleem op #1 staat (en waar jij je misschien ook erg verantwoordelijk voor voelt)

2) Wat de reden is waarom eigenaren en hun kinderen niet vaker jouw advies opvolgen (en wat voor rol jij hier zelf in speelt)

3) Hoe je met meer effect kinderen traint tijdens jouw lessen (en hoe ik dat heb samen gebracht in een programma vol kinderkennis en effectieve tools).

Wanneer het je interesseert om je kinderkennis, je tools te vergroten en je meer wil weten over mijn programma voor professioals, neem dan vrijblijvend contact met me op.

Dat kun je doen door het formulier in te vullen. Je ontvangt direct bericht.

<trstyle=”border-top:30px solid transparent;background-color: transparent !important;”>

Maak hier een afspraak met me
Voornaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.Cindy van Dorst/ Dierbare Ontmoetingen

Het is mijn missie is om het hoge aantal bijtincidenten naar kinderen omlaag te brengen. En dat lukt. Uit heel Nederland en Belgie heb ik klanten die dit net zo belangrijk vinden als ik. Maar mijn tijd is beperkt.

Daarom heb ik besloten om mijn kennis en ervaring over te brengen op andere hondenprofessionals zodat zij het ook weer kunnen delen.

Ik vind kinderen slim, grootmoedig en enorm liefdevol naar honden. Ik zie hen als de ambassadeurs die ervoor zorgen dat er minder bijtincidenten komen en de hond meer krijgt wat hij of zij nodig heeft.
Het is aan ons om hen daartoe aan te moedigen en uit te nodigen, met geduld en creativiteit en het idee los te laten dat wij het wel weten.

Ik kies voor de professional die aan een kind vraagt: ‘Wat heb jij in te brengen, wat weet jij al?’.
Mijn hele leven heb ik al een gepassioneerde interesse voor de relatie tussen honden en kinderen.
Ik ben breed opgeleid op het vakgebied van gezinscoaching, oplossingsgericht werken met kinderen én gedragstherapie voor honden.

Mijn missie is alle bijtincidenten tussen honden en kinderen de wereld uit! Help je mee?