HONDENEIGENAAR – Carola Vrolijk

Als gastgezin van asielhonden krijgen we steeds (tijdelijk) andere honden over de vloer. Allemaal hebben ze een ander karakter en een andere gebruiksaanwijzing. Dit vraagt van ons en onze kinderen veel aanpassingsvermogen, en zorgt wel eens voor “spannende” situaties.

Tijdens het bijwonen van een gratis lezing van Cindy bij Dierbare Ontmoetingen, leerde ik dat ik hier zelf een grote rol in heb zonder dat ik me dat besefte. Cindy beantwoord vragen met weder vragen waardoor je met haar hulp tot juiste inzichten komt.

Ik vond dit erg prettig werken!
Zij heeft een rustige stem en is geduldig. Neemt je vragen serieus en ook in ons telefonisch consult nam zij de tijd voor mij en gaf me stof tot nadenken.

Ik raad iedereen aan die honden en kinderen in zijn of haar leven heeft eens contact op te nemen met Cindy.
Zelfs als er geen problemen zijn!

De informatie en kennis die je van Cindy krijgt maakt je een betere hondeneigenaar! En wie wil dat nou niet?