STUDENT IMPACT VIP & HONDENPROFESSIONAL – Nicole Schlösser

Kinderen en honden kunnen ons als volwassenen veel leren.

Lees wat Nicole honden en kinderen te bieden heeft en waarom ze besloot te starten met het Impact Online programma.

Dit is het programma waarin we ondernemers binnen de hondenbranche helpen met alle aspecten die komen kijken in het veilig en gelukkig samenleven met honden in gezinnen, én het opzetten van een financieel gezond bedrijf.

“Ik was al een tijdje op zoek naar een manier om kinderen en honden nog meer te verbinden. Ik werk als Kindercoach samen met mijn hond Lucky, en wij richten ons op hoogsensitieve kinderen.

Ineens was daar Cindy op mijn pad met een Webinar over kinderen en honden, en ik voelde dat ik hieraan mee mocht doen. Inmiddels ben ik ingestroomd in het Impact Online programma, en ik ga ongetwijfeld nog veel mooie dingen leren, om honden en kinderen dichter bij elkaar te brengen.

Want ik ben ervan overtuigd dat deze twee kwetsbare, afhankelijke maar ook ontvankelijke en pure, authentieke groepen niet alleen veel aan elkaar kunnen hebben, maar ook dat ze ons als volwassenen heel veel kunnen leren.

Ik verheug me dan ook op deze nieuwe reis, en voel me dankbaar dat dit op mijn pad mocht komen!”

Meer info over wat wij doen vind je op www.nicoleschlosser.nl.