STUDENT IMPACT ONLINE & HONDENPROFESSIONAL – Esther Hagenbeek

Goed communiceren met kinderen en hun ouders, zodat mijn training impact heeft.

Esther heeft besloten het Impact online programma te verlengen. Hieronder lees je waarom.

“Veel honden leven in gezinnen met jonge kinderen wat voor velen een groot plezier is, maar ook stressvolle of zelfs gevaarlijke situaties kan opleveren.

Ik heb voor het IMPACT programma gekozen om van ervaren en succesvolle hond-kind professionals te leren hoe ik gezinnen nog beter kan helpen om hond en kind in een veilige omgeving op te laten groeien en bijtincidenten te voorkomen. 

Als hondenprofessional weten we een hele boel over het gedrag van honden, maar zijn we vaak minder geschoold in het effectief communiceren met jonge kinderen.

Met het IMPACT programma wil ik mijn kennis over en mijn communicatie met jonge kinderen en hun ouders verbeteren. Zodat we samen bijtincidenten kunnen voorkomen en honden niet herplaatst hoeven te worden, maar in hun huidige gezin oud kunnen worden.

Daarnaast helpt het IMPACT programma me om Chiens Cosmopolites en mijn manier van werken verder te ontwikkelen en te verbeteren. Hoe ik mijn productaanbod beter kan structureren en beter aan kan laten sluiten bij de behoeften van de klanten in mijn regio.

Dankzij deze opleiding zal er in 2021 onder andere een nieuwe hond-baby-module aangeboden worden en ook een interactieve lezing over honden en kinderen.”

Esther Hagenbeek

www.chienscosmopolites.fr

Dus wil je écht geholpen worden met het verantwoord omgaan met (bijt)gedrag bij honden, weet haar te vinden!