STUDENT IMPACT VIP & HONDENPROFESSIONAL – Elisa Torlentino

Wat heeft het programma mijn bedrijf opgeleverd?
1) Ik heb diverse pakketten verkocht voor zowel korte, als lange termijnpakketten. Ik merk dat ik stukken meer bekend ben bij andere professionals, meer bekendheid krijg op hond-kind vlak én dit goed weet te verkopen.

Ik heb handige tips en tools gekregen, om structuur, rust en duidelijkheid te creëren in de chaos wat bedrijfsvoering heet. Ik heb nu overzicht en kan me weer richten op de zaken die ik echt leuk vind om te doen.

2) Ik heb stukken meer zelfvertrouwen, weet wie ik ben en waar ik voor sta. Ik verkoop waardevolle pakketten, die mensen écht verder helpen en zet mijn bedrijf én mijzelf hiermee sterk op de kaart.

3) Ik ben vooral blij met de successen die ik behaald heb in de begeleiding van nieuwe klanten met hun hond en kind(eren).

Het is geweldig om veiligheid en plezier terug te brengen in huis, voor hond en gezin. Dat daarbij komt, dat ik daardoor ook stukken sterker financieel sta, is een absolute pré.

Ook ben ik enorm trots op het feit dat ik als eerste in Nederland Kinderworkshops gegeven heb zonder de aanwezigheid van honden. Dit leek de ouders allereerst ietwat vreemd (het ging toch juist om de hond??), maar de resultaten waren fantastisch. Kinderen gingen na vier weken met een flinke dosis kennis en als expert over hun eigen hond naar huis.