STUDENT IMPACT VIP & HONDENPROFESSIONAL – Gonnie Blitz

Het afgelopen half jaar volgde ik het hond-kind programma om incidenten naar kinderen te voorkomen.

Ik ben ervan overtuigd dat de methode die Cindy heeft ontwikkeld, positieve resultaten op zal leveren, omdat zowel volwassenen als kinderen (op volwassen en speelse wijze) aan het denken worden gezet.

Voor mij sluit deze methode ook heel goed aan bij de begeleiding van kinderen en volwassenen met angst voor honden. Ik ga dan ook met veel plezier met deze methode aan de slag. Om te beginnen in mijn eigen buurt!

Ik heb van jou tijdens het programma vooral geleerd: kijken en vragen, zonder oordelen, maar zoeken naar een passende manier van veranderen waarbij iedereen gehoord wordt en waar iedereen (volwassene/kind/hond) beter van wordt. Een continu leerproces.