STUDENT IMPACT VIP & HONDENPROFESSIONAL – Jan Dirk van Helten

Ik heb me de afgelopen jaren gespecialiseerd in honden en kinderen en dat geeft me heel veel voldoening. Het draait nu niet meer alleen om de hond, maar ook om het hele gezin.

Ouders houden hun kinderen thuis van de sportvereniging omdat ik die dag langs kom. Dan ben je van waarde.

Ik ben erg trots op mijn (gewijzigde) manier van werken. Ik ben nu aan de slag met het hele gezin en ik kan mij veel beter inleven in wat zij allemaal te vertellen heeft. Mijn rol van hondeninstructeur is gewijzigd naar die van hondencoach binnen gezinnen.

Dit heb ik bereikt door het afgelopen jaar meer “aan” mijn bedrijf dan “in” mijn bedrijf gewerkt. Mijn dienstenaanbod is breder en specialistischer geworden. Ik ben over gestapt van begeleiding op basis van uurtje factuurtje naar een aanbod in programma’s. Ik vind dit een enorme vooruitgang waardoor ik gezinnen echt verder kan helpen.

Een jaar geleden had ik niet kunnen denken dat ‘s in programma’s werken bij mij zou passen. Eerst was ik misschien wat terughoudend omdat ik niet goed wist wat de klanten ervan zouden vinden. Maar mijn mindset is anders ten opzichte van vorig jaar. Dit zie je duidelijk terug in mijn website. Vorig jaar was het de website van de hondenschool, training, opvoeding, speurwerk enzovoort. Wanneer je de website nu bekijkt zie je niet enkel meer de “hondentrainer” maar vooral mijn expertise met gezinnen. Daar ben ik super blij mee en tevreden over.

Alles wat er aangeboden wordt op de online academie, werkt gewoon.