STUDENT IMPACT VIP & HONDENPROFESSIONAL – Monicque van Rossum

Ik ben gestart met het jaarprogramma bij Dierbare Ontmoetingen omdat ik heel graag meer wilde betekenen voor kind en hond, maar het programma heeft me zoveel meer gebracht.

Halverwege het jaar voelde ik al iets in mijzelf veranderen. Waar ik voorheen bezig was met ‘wat anderen van mij vonden’ voel ik me nu echt een hondenprofessional. De onzekerheid is weg.

Vroeger was ik geneigd om voor de klant af te dingen op de prijs, dat doe ik niet meer. Ik sta 100% achter mijn aanbod en de prijs die ik daarvoor vraag. Ik laat los wat anderen van mij vinden, ik heb opnieuw ontdekt waar ik blij van word en dat breng ik naar buiten. Ik voel me echt een professional en werk met meer plezier en ontspanning. Ook maak ik me veel minder zorgen, want ik weet gewoon dat ik het kan.

Het VIP jaarprogramma is voor mij levensveranderend geweest!

www.woefwereld.nl