STUDENT IMPACT VIP & HONDENPROFESSIONAL – Saskia vd Made

Ik volgde het VIP- jaarprogramma omdat ik vaak zie dat gezinnen met jonge kinderen een pup aanschaffen en dat ze tegen allerlei perikelen aanlopen. Je ziet dan hoe zwaar ze het hebben.

Ik heb enorm veel gehad aan de theoretische kennis en ik heb alle tools om mijn kind-hond aanbod uit te bouwen. In de praktijk merk ik dat elke thuissituatie anders is, en dat het nu soms nog zoeken is om alle theoretische kennis passend te maken in mijn trainingen ofwel goed af te stemmen in de gezinssituatie.

Ik heb zoveel gehad aan de live dagen, daar kwam ik steeds zo enthousiast van terug en ik wilde steeds meer, meer en meer ;-).

We gingen o.a. aan het werk met het thema geld, wat je waard bent, wat je dromen zijn. Voor mij heeft dat opgeleverd dat ik weer durf te dromen en te geloven in mezelf, mijn droom serieus op te pakken en weet welke stappen ik moet nemen om dat te gaan bereiken. Ook heeft het jaarprogramma mij veel inzicht gegeven wat ik op dit moment allemaal aan het doen ben en maakt dat ik nu zorg voor meer rust en ben strakker op mijn tijd.

Ik ben super enthousiast over het jaarprogramma! Het heeft mij heel veel gebracht en ik durf nu dan ook te zeggen: Ik ga mijn droom achterna….. 🙂