Oordeel jij als een kind gebeten wordt of leer jij er iets uit?

Bijna altijd wordt een kind gebeten omdat er al langere tijd spanningen bestaan en er kleine incidenten zijn voorgevallen, zonder dat ze herkend worden. Tot het op een dag echt heel erg mis gaat. Maar hoe herken je die spanningen? Hoe handel je? Het belangrijkste is, dat je als eigenaar leert er zelf iets aan te doen. Dat je in actie komt vooraf én niet achteraf.

Enkele handelingen en tips kunnen een groot verschil maken en veel leed voorkomen. En dat is waar wij vanuit Dierbare Ontmoetingen voor staan.

Iedereen die een hond heeft, zou voorbereid moeten zijn op het feit dat zijn hond een keer uitvalt naar een kind.

Hoe lief je hond ook is, ook jou kan het gebeuren. Mij gebeurde het ook bijna en ik maakte daarbij een super grote fout, waardoor ik het juist erger maakte.
Op onze website staat een waardevolle online training van 1 uur, waarin ik je precies uitleg wat wel én wat niet te doen.

Ik heb hier mijn jarenlange ervaring en belangrijkste inzichten in gebundeld.

Je leert o.a.:

  • hoe én waar je precies kunt gaan staan als je hond gromt naar een kind
  • wat een 10-seconden boodschap is én hoe je dit toepast op een kind
  • waarom je het erger maakt als je jouw hond of kind straft

Wil je tijdig kleine problemen kunnen keren? Kijk dan eens voor alle gratis informatie op onze website of klik HIER voor de online training: https://dierbareontmoetingen.nl/online-training-hond-gromt-naar-kind/

Hierin leg ik je exact uit hoe je moet reageren als je hond gromt of uitvalt naar een kind waardoor je zelfverzekerd kunt handelen.