ontdek hoe je snel en gemakkelijk fouten voorkomt en vanaf de allereerste ontmoeting het juiste doet

I.v.m. een update komt deze online training pas in 2020 weer vrij.

Wel bieden we je de mogelijkheid om ons compleet online programma te volgen. Klik daarvoor HIER voor het programma: ‘Maak jezelf en je Woef babyproof’

Of LEES het artikel wat ik heb geschreven voor het tijdschrift Onze Hond.

Wil je in contact komen met één van onze kind-hond-professionals, geef je dan HIER even op voor een vrijblijvend spar-gesprek.

Ben je zwanger en heb je een hond?

Bekijk dan of deze online training iets is voor jou.

Geef je alvast op en ontvang als eerste de informatie om de training te volgen. We zijn namelijk bezig met een update zodat je nog makkelijker en leuker de training toe kunt passen.  

En de 3 fouten kunt voorkomen die bijna alle eigenaren maken tijdens een eerste ontmoeting tussen hond en baby.

Wat ga ik je tijdens deze online videotraining uitleggen? 

  1. Welke 3 fouten je het allerbeste kunt voorkomen tijdens de 1-ste ontmoeting tussen je hond en je baby (zodat het vanaf de start veilig en ontspannen verloopt)
  2. Wat je absoluut niet moet doen als je hond gromt naar je kind (zodat je de situatie niet erger maakt met alle gevolgen van dien)
  3. Hoe je precies je baby vast kan houden, zodat je hond kan snuffelen én je direct voor ontspanning en veiligheid zorgt.

Bekijk hiernaast de video voor meer informatie of meld je direct aan in het formulier hieronder. 

Wanneer je als hondenprofessional dit webinar wil bekijken, dan ben je welkom, maar deze training is niet bedoelt om over te dragen naar jouw klanten. Daar heb je andere vaardigheden voor nodig. 

Vink aan of je deelneemt als hondenprofessional, hondeneigenaar of beide.

“ Ik wil gewoon het beste voor allebei. Je hoort vaak genoeg van die verhalen waarbij de hond naar de tuin verdwijnt zodra het kind is geboren. Mijn hond hoeft echt niet de hele tijd bij de baby betrokken te worden, maar onze hond is wel een onderdeel van ons gezin. Daarom wil ik goede informatie en die kreeg ik bij Cindy.

– Dayenne Vos

I.v.m een super leuke update van deze online training, komt het programma pas weer vrij in januari 2020. 

Geef je hieronder op en je ontvangt als eerste informatie.

Voornaam
E-mailadres
Neem je deel aan de online training als hondeneigenaar?
Neem je deel aan de online training als hondenprofessional?
Ik ontvang ook graag je maandelijkse hond-kind adviezen, waarmee ik zelf aan de slag kan.
Ik ga akkoord met het privacyreglement.
Lees hier ons privacyreglement

Is je hond je kind?
Is jouw hond jarenlang ‘ het kind’ in huis geweest en ben je benieuwd hoe je hond straks op je baby gaat reageren? Iedereen begrijpt dat het enorm belangrijk is dat een eerste ontmoeting tussen de hond en de baby goed moet verlopen. En terecht vragen veel eigenaren zich dan ook af hoe ze dat aan zullen pakken.

Wanneer je niet weet wat je moet doen, kan het gevolg zijn dat je niets doet en dat je het aan je hond overlaat. Dit geeft je het gevoel dat je het niet in controle hebt en je voelt je onzeker en bezorgd en neemt onnodige risico’s. Dat hoeft niet, het kan ook anders.

Maar wat kan er nu mis gaan?
Je vraagt je misschien af wat er mis kan gaan wanneer je kindje alleen nog maar in de box of in de wieg ligt? En juist omdat heel veel mensen dat (nog) niet weten geef ik dit webinar.

Interesseert dit onderwerp je

Meld je dan nu aan in het formulier hiernaast.

Wil je niet wachten en direct jouw vraag stellen over jouw hond en baby’s (of kinderen)? 

Meld je dan aan voor een vrijblijvend hond-kind-screeningsgesprek. Klik op de link om te lezen wat dat je op kan leveren.

Hond – kind gesprek