HONDENPROFESSIONAL – Petra Senteur/Kynologisch instructeur Nederlandse jagersvereniging.

“Voor mijn CKI punten ben ik altijd op zoek naar bijscholingen waar ik in de praktijk ook iets mee kan. De lezing Kind-Hond is mij zeer goed bevallen, mede door de wijze waarop deze werd gepresenteerd. Duidelijk, met veel enthousiasme en goed onderbouwd.

De 10-secondenboodschap heb ik al gebruikt en niet alleen als KI, maar ook in mijn werk als activiteitenbegeleidster. De gezinsdriehoek is heel logisch, maar zal nog wel wat oefening vergen. Maar daar hebben we wel veel tips voor gekregen.

Ik werk alleen met eigenaren van jachthonden, ik hoor niet veel over bijtincidenten. Door deze lezing zal ik bij mijn cursisten hier toch meer aandacht voor vragen.

Ik vind deze lezing een aanrader!”
Heel hartelijk dank,